Un segon període nefast enfonsa l’ICL Manresa davant l’Obradoiro

Mal partit al Nou Congost i derrota davant el Rio Natura Monbus Obradoiro per 64-81. Reacció a la segona meitat, però sense arribar a poder lluitar per la vuitena victòria. 64 ICL Manresa | Hernández 2, Otverchenko 3, Simon 10, García 14 i Musli 5; Sandul 2, Montañez 3, Grigonis 8, Barrera, Costa, Flis …

Diumenge 6 de Març de 2016 a les 22:46

Mal partit al Nou Congost i derrota davant el Rio Natura Monbus Obradoiro per 64-81. Reacció a la segona meitat, però sense arribar a poder lluitar per la vuitena victòria.

64 ICL Manresa | Hernández 2, Otverchenko 3, Simon 10, García 14 i Musli 5; Sandul 2, Montañez 3, Grigonis 8, Barrera, Costa, Flis 8 i Foster 9.

81 Rio Natura Monbus Obradoiro | McGrath 3, Bendzius 8, Waczynski 8, Caloiaro 23 Triguero 7; Haws 7, Brown 3, Pustovyi 5, Yusta 17 i Pozas.

Parcials: 10-16, 13-30, 19-16 i 22-19.

Àrbitres: García González, Manuel i Mas.

Derrota dolorosa de l’ICL Manresa al Nou Congost. L’equip del Bages va sortir pressionat per guanyar un rival directe per a la permanència, i no va trobar la manera d’entrar en el partit. Desastrós segon període que condemnava a una derrota pràcticament inevitable. Poc a destacar de l’equip: poc encert i 14 punts de Juan García.

El partit va començar amb un primer quart amb poca anotació. Tot i que el Manresa convertia només 10 punts, l’Obradoiro tampoc aconseguia marxar. Parcial de 0-6 inicial i els locals començaven a anar a remolc. Desbloquejaven momentàniament la situació Simon i Foster.

El segon període va ser nefast per als interessos de l’ICL Manresa. Parcial de 13-30 que va deixar fora del partit pràcticament els d’Ibon Navarro. Començava el període amb tres pèrdues de pilota i cistelles fàcils per als gallecs. Llavora Haws anotava un triple i una cistella per al 12-30. Només Flis responia per part d’un Manresa bloquejat totalment. Yusta posava més distància en els tirs lliures.

En la segona meitat, l’ICL Manresa va endur-se els dos parcials, però ja era tard. Foster feia una bona aparició en la segona meitat provocant faltes i acostant l’equip. Sandul també posava les piles en defensa al conjunt del Bages. La diferència a 10 minuts per al final quedava en 20 punts, encara.

En el tercer període, un altre cop el Manresa molt bregador començava anotant. Esmaixada de Juan García i un parell de contraatacs que animaven el pavelló. Un triple de Waczynsky refredava l’ambient quan els locals eren a 15 punts del rival. Era massa tard per a la reacció de l’ICL Manresa, que es va endur una victòria dolorosa.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa posterior al partit, que «el primer que voldria fer és disculpar-me en lloc de l’equip pel segon quart que hem fet, és de presó; en atac hem tingut dubtes, ens han fet dubtar en les mitges distàncies; hem fet tirs que no han estat bons, i hem tingut molt poca efectivitat per jugar a casa; ells han estat molt bé, i nosaltres hem estat un desastre».