Tot i la bona actuació de Dejan Musli, que acaba amb 37 de valoració, els bagencs no poden contra l’encert inicial en els triples dels vascos. 73 Dominion Bilbao Basket | Hannah 7, Ruoff 18, Mumbrú 12, Hervelle 7 i Begic 8; Bertrans 13, Bogris 6, Todorovic, López 2 i Suárez. 63 ICL Manresa …

Tot i la bona actuació de Dejan Musli, que acaba amb 37 de valoració, els bagencs no poden contra l’encert inicial en els triples dels vascos.
73 Dominion Bilbao Basket | Hannah 7, Ruoff 18, Mumbrú 12, Hervelle 7 i Begic 8; Bertrans 13, Bogris 6, Todorovic, López 2 i Suárez.

63 ICL Manresa | Foster 14, Grigonis 5, Jaramaz, Auda 6, Musli; Simon 6, Sandul, Hernández, García 3, Costa 6 i Otverchenko.

Parcials: 27-18, 16-17, 18,17 i 12-11.

L’ICL Manresa no ha estat capaç de guanyar a una pista complicada com la del Dominion Bilbao Basket, tot i estar a prop del rival després de remuntar en el segon i el tercer quart. Dejan Musli ha estat el més destacat de l’equip amb 37 punts de valoració, tot i que el que ha marcat el partit ha estat l’encert inicial en els triples dels homes de negre.

El partit començava amb dues cistelles des de la pintura dels bascos. Començava llavors el festival de triples, començant amb una sèrie de 5 sobre 6 i diverses cistelles al límit. Els locals se n’anaven 19-11 al minut 8, i encara faltaven 2 triples més per arribar. Calia remuntar 9 punts ja en el primer parcial.

El segon parcial va ser igualat, però aquest cop favorable a l’ICL Manresa, que només podia remuntar un punt. La defensa bagenca va funcionar més en aquest quart, i tot i la cistella inicial de Bogris, Simon responia i més tard Juan García i el primer triple del Manresa convertit per Costa posaven el Manresa a 6 punts.

Després de passar pels vestidors, intercanvi de triples Bertrans-Foster, i una altra cistella de 3 de Patrik Auda. El Manresa era a 5 punts, i després d¡uns bons minuts, sobretot al darrere, Auda posava l’ICL a només 2 punts (51-49). El Manresa però es quedaria clavat als 49 punts, i 4 cistelles consecutives allunyaven el Dominion Bilbao. Un triple espectacular de Foster deixava els catalans a 9 punts.

En el darrer quart, altre cop igualat, poca puntuació i el DOminion Bilbao Basket que va poder controlar el marcador fins els darrers minuts. Molts errors, i els triples de Ruoff que decantarien el partit cap a la banda local. Tot i els intents de Grigonis, ahir molt actiu, i i els tirs lliures de Simon, els de negre guanyaven per 10 punts.

Ibon Navarro, a la roda de premsa posterior al partit, “me’n vaig força content del que he vist del meu equip avui; hem aconseguit portar el pla de partit que volíem portar; a nivell general, crec que hem incomodat força el Bilbao, i a base del percentatge dels tirs de 3 punts, tirs a última hora, amb qualitat, ens han guanyat; ens emportem una lliçó important amb la seva duresa, i hi ha hagut pèrdues que hauríem pogut arreglar”.