Un ICL Manresa amb massa errors cau al Congost davant el Baloncesto Sevilla (65-72)

Tot i el partit ajustat al final, els manresans paguen la mala defensa de la primera meitat, que passa factura al final. Simon i Grigonis, amb 13 punts, i Musli amb 18 de valoració, els millors en estadística. 65 ICL Manresa | Foster 4, Simon 13, Grigonis 13, Auda 12 i Musli 11; Sandul, …

Diumenge 8 de Maig de 2016 a les 21:31

65 ICL Manresa | Foster 4, Simon 13, Grigonis 13, Auda 12 i Musli 11; Sandul, Hernández 1, García 9, Costa, Flis, Jaramaz i Otverchenko 2.

72 Baloncesto Sevilla | Hakanson 15, Bamforth 14, Sánchez 3, Nachbar 15 i Jordan 6; Balvin 10, Miljenovic 1, Oriola 4, Henton 2 i Rodríguez 2.

Parcials: 14-21, 23-20, 14-14 i 14-17.

L’ICL Manresa no va poder lligar la onzena victòria al Nou Congost. Se la va endur el Baloncesto Sevilla, que va fer, sobretot, una millor primera meitat. El partit va ser igualat fins els darrers minuts, però els bagencs no van poder completar la remuntada. 13 punts per Simon i Grigonis, 12 per Auda, i 11 per Musli, que tot i ser eliminat per faltes va fer 18 de valoració.

El partit començava amb un triple de Grigonis, que responia la cistella inicial de Jordan. Les recuperacions en els primers minuts donaven avantatge al Manresa, amb un Grigonis que anotava els primers 7 punts. Musli i Simon donaven el darrer avantatge al minut 8, però Balvin i Hakanson acabaven deixant el parcial favorable al Sevilla (14-21).

En els segons 10 minuts el Bàsquet Manresa millorava en atac, però encara permetia massa en defensa. Després de les dues cistelles inicials de Simon, va ser el moment de Juan García, que amb lluita i treball defensiu recuperava pilotes i anotava esmaixant. Però els pivots visitants responien, i els exteriors sevillans deixaven envara 4 punts d’avantatge al descans.

Després del pas pels vestidors, els triples de Simon i Auda igualaven el partit a 43. Empatava de nou Grigonis, i Musli i Foster donaven avantatge al Manresa (50-47). Però l’equip es va encallar, i en un període amb molts errors a les dues bandes, Bamforth tancava el marcador per mantenir l’avantatge del Sevilla en 4 punts.

En el darrer període, només 3 punts de diferència. Errors inicials fins la cistella de Bamforth al minut 34, i els errors següents i l’eliminació de Musli van marcar el partit. Auda ho intentava però el Manresa estava espès, i no va poder acostar-se a menys de 3 punts. L’encert en els tirs lliures visitants del final del partit deixava el marcador 65-72.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa que «hem pagat la nostra mala posta en escena de l’inici del partit; un equip que vol fer les coses bé i tenir duresa defensiva no pot rebre més de 40 punts al descans; això genera que uan et vols posar dins el partit costa un desgast molt gran d’energia; ha estat un problema de començar el partit malament, i és una cosa que hem d’arreglar i aprendre’n».