menu
Serge Ibaka uneix el seu nom amb la formació del Bàsquet Manresa
Serge Ibaka uneix el seu nom amb la formació del Bàsquet Manresa
Serge Ibaka uneix el seu nom amb la formació del Bàsquet Manresa

Serge Ibaka uneix el seu nom amb la formació del Bàsquet Manresa

El jugador dels Orlando Magic, format al Bàsquet Manresa, col·laborarà amb el club per buscar més casos d’èxit com el seu. Serge Ibaka va ser a Manresa per presentar l’acord de la seva fundació, la Serge Ibaka Foundation, amb el club que el va veure créixer, el Bàsquet Manresa. Ibaka, juntament amb el president i …

Dijous 8 de Setembre de 2016 a les 11:00

El jugador dels Orlando Magic, format al Bàsquet Manresa, col·laborarà amb el club per buscar més casos d’èxit com el seu.

Serge Ibaka va ser a Manresa per presentar l’acord de la seva fundació, la Serge Ibaka Foundation, amb el club que el va veure créixer, el Bàsquet Manresa. Ibaka, juntament amb el president i el gerent del Bàsquet Manresa, van explicar en què es basa aquest acord, que facilitarà la incorporació de joves jugadors.

Ahir a la tarda, Serge Ibaka va visitar el Nou Congost per presentar l’acord que facilitarà l’arribada de joves jugadors africans a l’ICL Manresa. El pivot dels Orlando Magic estava acompanyat per Romaric Belemene, jugador congolès de l’ICL Manresa que va participar als Campus que organitza Ibaka, el gerent del Bàsquet Manresa, Carles Sixto, el Director tècnic dels equips base, Ignasi Perramon, i el President de l’entitat, Jaume Arnau.

Després de la benvinguda i l’agraïment del President, Carles Sixto explicava en què es basaria l’acord, que de moment portarà dos jugadors: David Efambé, Christ Vainqueur Bonazebi. Aquests joves poden formar part dels equips inferiors del Bàsquet Manresa, o bé marxar cedits, sota la tutela del club del Bages.

Serge Ibaka va agrair la col·laboració, i apuntava que «per mi és un orgull estar aquí, he jugat aquí abans d’anar a l’NBA i m’hi sento com si fos a casa; poder fer aquest acord, i estic molt il·lusionat amb aquest projecte». Ibaka va explicar també que l’acord serà per 3 anys, encara que s’espera que es pugui seguir millorant i allargant l’acord.

L’acte va acabar amb l’obsequi per part del club d’una samarreta de joc de la temporada que és a punt de començar amb el dorsal 24, el que Ibaka duia a Manresa. El pivot congolès va signar diverses samarretes que serviran per sortejar entre els aficionats de l’ICL Manresa.