menu
Seguir millorant i competint, objectiu de l’ICL Manresa a Fuenlabrada
Seguir millorant i competint, objectiu de l’ICL Manresa a Fuenlabrada
Seguir millorant i competint, objectiu de l’ICL Manresa a Fuenlabrada

Seguir millorant i competint, objectiu de l’ICL Manresa a Fuenlabrada

L’equip d’Ibon Navarro, amb les baixes d’Auda i Cvetkovic, i el dubte de Rush, visita el rival més proper a la classificació. Aquest serà un partit per seguir millorant i competir. Així ha definit Ibon Navarro el matx de diumenge a les 12:30 davant el Montakit Fuenlabrada. Per part de l’ICL Manresa, són baixa Patrik …

Divendres 9 de Desembre de 2016 a les 18:05

L’equip d’Ibon Navarro, amb les baixes d’Auda i Cvetkovic, i el dubte de Rush, visita el rival més proper a la classificació.

Aquest serà un partit per seguir millorant i competir. Així ha definit Ibon Navarro el matx de diumenge a les 12:30 davant el Montakit Fuenlabrada. Per part de l’ICL Manresa, són baixa Patrik Auda i Cvetkovic, encara recuperant-se, mentre que Brion Rush és encara dubte per culpa d’unes molèsties a l’isquiotibial.

L’equip del Bages prepara el partit de Fuenlabrada amb ganes de plantar cara un rival que ara mateix és a prop a la classificació. Caldrà fer les coses ben fetes per poder competir. Patrik Auda encara està en plena recuperació després que se li sortís el turmell de lloc, mentre que Cvetkovic no té data de tornada i segueix recuperant-se sense entrenar amb el grup.

El Montakit Fuenlabrada és penúltim a la classificació però té dues victòries més que els del Bages. Encara no hi ha informació oficial sobre l’estat dels jugadors madrilenys, però cal saber si podrà jugar Popovic. L’equip taronja manté bona part del bloc de la temporada passada.

L’entrenador Ibon Navarro comentava a la sala de premsa que «un partit més en què tenim una bona oportunitat de seguir fent bé les coses positives dels darrers partits, en què tot i les derrotes hi ha hagut coses positives; cal intentar millorar alguns detalls per compartir millor, i si ho fem bé tenim opcions de guanyar a Fuenlabrada; han mantingut un bon bloc respecte l’any passat, i tot i que els resultats de moment no són tant bons, a casa ha estat capaç de competir amb el FC Barcelona, i guanyar el València».