top

Romaric Belemene, segona incorporació de l’ICL Manresa

Dilluns 25 de Juliol de 2016 a les 10:28

El jove aler congolès de 19 anys i 2,02m arriba cedit a l’equip del Bages per les dues properes temporades. Ha jugat amb el Clínicas Rincón, filial de l’Unicaja de Màlaga. L’ICL Manresa ha arribat a un acord per la cessió en les properes dues temporades de Romaric Belemene, un aler congolès de 19 anys …

El jove aler congolès de 19 anys i 2,02m arriba cedit a l’equip del Bages per les dues properes temporades. Ha jugat amb el Clínicas Rincón, filial de l’Unicaja de Màlaga.

L’ICL Manresa ha arribat a un acord per la cessió en les properes dues temporades de Romaric Belemene, un aler congolès de 19 anys i 2,02 metres d’alçada que fins ara ha jugat al CB Axarquía, el filial de l’Unicaja de Màlaga.

Judicael Romaric Belemene Dzabatou (nascut el 19 de febrer del 1997 a Point-Noire, República del Congo), jugarà les properes dues temporades amb l’ICL Manresa, que ha aconseguit la cessió d’aquesta jove promesa africana. Va debutar el 2014 amb el primer equip de l’Unicaja de Màlaga, encara que ha estat jugant al seu filial aquesta darrera temporada. S’ha format des dels 14 anys a les categories inferiors de l’Unicaja, i, per tant, ocupa plaça de jugador de formació.

Es tracta d’un aler amb una gran potència física,molt atlètic, que donarà consistència i energia a l’equip. A més, Belemene té bon llançament i aportarà rebot.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials