top

Repte majúscul per a l’ICL Manresa: visita de l’Unicaja al Nou Congost

Divendres 22 de Abril de 2016 a les 16:48

Román Montañez i Alex Barrera seguiran sent les baixes de l’equip del Bages, que vol seguir la dinàmica de joc dels dos darrers partits. L’ICL Manresa haurà de donar més en aquesta jornada 29 al Nou Congost per superar un Unicaja que arriba en una bona dinàmica, després d’haver estat colze a colze amb els …

Román Montañez i Alex Barrera seguiran sent les baixes de l’equip del Bages, que vol seguir la dinàmica de joc dels dos darrers partits.

L’ICL Manresa haurà de donar més en aquesta jornada 29 al Nou Congost per superar un Unicaja que arriba en una bona dinàmica, després d’haver estat colze a colze amb els equips de l’elit europea. L’Unicaja vol fer un bon tram final de Lliga regular que l’acosti als play-off. Per part dels locals, segueixen sent baixa Alex Barrera i el capità Román Montañez.

Torna el bàsquet al Nou Congost, en el primer dels darrers 3 partits de la Lliga regular a la pista del Bages. L’ICL Manresa ha encadenat dos bons resultats en els darrers partits, però per aconseguir lluitar per la victòria en aquesta jornada 29 caldrà fer un esforç extra. Alex Barrera, que encara s’està tractant el genoll dret, i Román Montañez, seran les baixes de l’equip de casa. Marius Grigonis i Dejan Musli han tingut problemes també durant la setmana al tendó d’Aquiles, però sembla que podran ser al partit diumenge.

L’Unicaja de Màlaga, equip del tècnic català Joan Plaza, arriba en una bona ratxa de resultats en què ha guanyat 5 dels darrers 6 partits, incloent una visita a la pista del Laboral Kutxa, equip de la Final Four. Tret de les baixes ja conegudes de Jamar Smith i Stefan Markovic, tots els jugadors estaran a punt per jugar.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa prèvia a la jornada 29 que «hem estat durant la setmana esperant l’evolució de Dejan i el seu tendó, i també va parar d’entrenar Marius Grigonis els primers dies; quan arriben jugadors com Jaramaz tenen un impacte inicial, un ‘efecte xampany’ en l’equip; suposo que ara Jaramaz estarà més còmode que la setmana passada, però no sabem si podrà tenir el mateix rendiment; és un jugador amb talent i amb qualitat, i és capaç de fer millors als seus companys; en equips com l’Unicaja, acabar la participació a la competició europea és un punt d’inflexió, espero a un equip que fa servir el seu físic sempre, i amb molt talent».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials