top

Peñarroya, Martínez, Vives, Montañez… a la presentació de “Historia del baloncesto en España”

Dimecres 6 de Juliol de 2016 a les 17:13

Després de presentar el llibre Història del Bàsquet a Espanya (670 pàgines narrades pels propis testimonis de jugadors, entrenadors, periodistes, àrbitres… de Kucharski, Epi o Corbalán Pau Gasol, Navarro o Ricky) a la Corunya, Barcelona, Granollers , Madrid, Màlaga i València. I ara… a Manresa! Es presenta a la terrassa del cèntric Teatre Kursaal (Passeig Pere …

Després de presentar el llibre Història del Bàsquet a Espanya (670 pàgines narrades pels propis testimonis de jugadors, entrenadors, periodistes, àrbitres… de Kucharski, Epi o Corbalán Pau Gasol, Navarro o Ricky) a la Corunya, Barcelona, Granollers , Madrid, Màlaga i València. I ara… a Manresa!

Es presenta a la terrassa del cèntric Teatre Kursaal (Passeig Pere III, 35. 08242 MANRESA). Mateix lloc on tota la plantilla de l’ICL Manresa va celebrar la seva salvació. Serà el dia 13 de juny a les 20:00.

Carlos Jiménez, ideòleg i editor de l’obra, tornarà a tenir el gran honor d’estar molt ben envoltat amb Joan Peñarroya (Màxim anotador de la història de l’ICL Manresa i actual entrenador de l’Morabanc Andorra), Rafa Martínez (de la pedrera i exjugador de l’ICL Manresa ) i més sorpreses que us anirem avançant. L’acte serà presentat i moderat per l’expresident de l’ICL Manresa i actual portaveu del Barça Josep Vives.

Després de la presentació, Carlos Jiménez estarà a la vostra disposició signant exemplars.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials