top

OferZone renova el seu acord amb el Bàsquet Manresa

Dimarts 25 de Octubre de 2016 a les 12:32

L’App d’ofertes comercials serà una temporada més al club i seguirà permetent rebre les estadístiques dels partits després de cada quart i informació addicional de l’equip. OferZone Catalunya i el Bàsquet Manresa seguiran de la mà durant una temporada més. L’empresa, basada en una App per a mòbils que permet obtenir descomptes i rebre ofertes …

L’App d’ofertes comercials serà una temporada més al club i seguirà permetent rebre les estadístiques dels partits després de cada quart i informació addicional de l’equip.

OferZone Catalunya i el Bàsquet Manresa seguiran de la mà durant una temporada més. L’empresa, basada en una App per a mòbils que permet obtenir descomptes i rebre ofertes de tot tipus d’establiments, patrocinarà aquesta temporada 2016-2017 el Bàsquet Manresa, tal com va fer en la passada campanya.

Per tant, els aficionats de l’ICL Manresa podran seguir rebent després de cada quart, les estadístiques a través d’aquesta aplicació, i els qui s’acostin al Nou Congost continuaran veient els concursos i promocions durant els descansos.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials