menu
Mútua Intercomarcal i el Bàsquet Manresa renoven la col·laboració
Mútua Intercomarcal i el Bàsquet Manresa renoven la col·laboració
Mútua Intercomarcal i el Bàsquet Manresa renoven la col·laboració

Mútua Intercomarcal i el Bàsquet Manresa renoven la col·laboració

Les dues entitats arriben als 25 anys d’aliança. Jaume Arnau i Enric González, President del Bàsquet Manresa i Director General de la mútua, van rubricar l’acord. Bàsquet Manresa i la Mútua Intercomarcal van ratificar recentment la seva col·laboració per a la temporada 2015-2016 mitjançant la signatura d’un conveni. D’aquesta manera, Mútua Intercomarcal continua essent la …

Dimarts 12 de Gener de 2016 a les 16:14

Les dues entitats arriben als 25 anys d’aliança. Jaume Arnau i Enric González, President del Bàsquet Manresa i Director General de la mútua, van rubricar l’acord.

Bàsquet Manresa i la Mútua Intercomarcal van ratificar recentment la seva col·laboració per a la temporada 2015-2016 mitjançant la signatura d’un conveni. D’aquesta manera, Mútua Intercomarcal continua essent la Mútua del Bàsquet Manresa una temporada més, amb la qual sumen més de 25 anys. El president de Bàsquet Manresa, Jaume Arnau, i el director general de la Mútua, Enric González, van ser els representants d’ambdues entitats, respectivament, en l’acte que va tenir lloc a les instal·lacions de la Mútua.

El conveni de col·laboració entre ambdues entitats inclou la difusió, amb caràcter genèric, de bones pràctiques i actituds preventives en l’activitat empresarial i professional.

La història del Bàsquet Manresa es remunta a 1931. És actualment un històric del bàsquet estatal, sent el sisè equip en el rànquing ACB per partits jugats. És un dels pocs equips que han guanyat la Lliga ACB (1997-1998), comptant també en el seu palmarès amb la Copa del Rei (1996) i la Lliga LEB (2006-2007). Amb una gran implantació popular al Bages, compta amb més de 900 accionistes i 3500 socis abonats.

Mútua Intercomarcal és una Mútua col·laboradora amb la Seguretat Social que ofereix serveis als seus associats des de fa més de 80 anys. La missió de Mútua Intercomarcal és oferir els seus serveis als associats en relació a la gestió de la Seguretat Social contribuint al desenvolupament de la societat vetllant per la salut dels treballadors, l’actiu més valuós de les empreses i institucions.