menu
Milos Milisavljevic ja és a Manresa
Milos Milisavljevic ja és a Manresa
Milos Milisavljevic ja és a Manresa

Milos Milisavljevic ja és a Manresa

El base serbi ha arribat a ls instal·lacions del Bàsquet Manresa avui, i ja ha conegut els seus nous companys. Es tracta d’un director de joc amb molt físic (1,93 metres) que ha estat a la D-League i fins i tot fent una pretemporada a Espanya. Signa per un mes a prova amb opció …

Dimarts 12 de Gener de 2016 a les 19:48

El base serbi ha arribat a ls instal·lacions del Bàsquet Manresa avui, i ja ha conegut els seus nous companys.

 

Es tracta d’un director de joc amb molt físic (1,93 metres) que ha estat a la D-League i fins i tot fent una pretemporada a Espanya. Signa per un mes a prova amb opció a acabar la temporada.

Milos Milisavljevic (nascut el 7 de setembre del 1993 a Backa Topola, Sèrbia) signa per un mes a prova amb l’ICL Manresa, amb opció d’allargar fins a final de temporada el seu contracte. Arribarà les properes hores a la capital del Bages.

Es tracta d’un base jove, de 22 anys, amb una gran projecció. Ha jugat a les categories inferiors de la selecció nacional de Sèrbia, i va estar convocat per Djordjevic en la selecció absoluta el 2014. Va arribar a fer la pretemporada 2014-2015 amb el Laboral Kutxa, i els darrers equips on ha jugat són els Warriors de la D-League i l’Spartak Subotica, el seu equip de formació.

Trajectòria de Milos Milisavljevic
2010-2014 – KK Spartac Subotica (Sèrbia)
2014-2015 – Pre-temporada amb el Laboral Kutxa
Octubre 2014 – Signa per l’Spartak Subotica
Novembre 2014 – Se’n va als Santa Cruz Warriors de D-League