menu
Michael Machado, un nou líder per a l’ICL Manresa
Michael Machado, un nou líder per a l’ICL Manresa
Michael Machado, un nou líder per a l’ICL Manresa

Michael Machado, un nou líder per a l’ICL Manresa

Es tracta d’un jugador amb doble nacionalitat, brasilera i americana, que ve de la lliga alemanya tot i haver debutat a l’NBA. Té 26 anys, i fa 1,85 metres. L’ICL Manresa ha arribat a un acord amb el base americà Michael Scott Machado, que arribarà els propers dies a Manresa procedent del Rasta Vechta alemany. …

Dimarts 13 de Desembre de 2016 a les 11:05

Es tracta d’un jugador amb doble nacionalitat, brasilera i americana, que ve de la lliga alemanya tot i haver debutat a l’NBA. Té 26 anys, i fa 1,85 metres.

L’ICL Manresa ha arribat a un acord amb el base americà Michael Scott Machado, que arribarà els propers dies a Manresa procedent del Rasta Vechta alemany. El nou director de joc fa 1,85 metres i aquesta temporada estava fent una mitjana de 10,1 punts i 8,2 assistències. Arribarà les properes hores i s’espera que pugui debutar diumenge davant l’Herbalife Gran Canaria. Té contracte amb l’ICL Manresa fins a final de temporada.

Michael Scott Machado (Nascut a Queens, Nova York, el 8 de juny del 1990) és el nou base de l’ICL Manresa. Machado ha fet una gran trajectòria en el món del bàsquet americà i europeu. Primer, provant sort a l’NBA i a la D-League, i més tard a França, Estònia, i Alemanya, on ha jugat les darreres dues temporades. Machado és un base elèctric d’1,85 metres, amb una gran potència física, amenaça anotadora i facilitat per fer assistències.

El jugador, fins ara més conegut amb el nom de Scott Machado, prefereix que se l’anomeni Michael Machado, fent servir el primer dels dos noms. Així doncs, a Manresa se l’anomenarà Michael Machado.

Trajectòria de Michael Machado
2012-2013 – Houston Rockets (NBA) / Rio Grande Valley Vipers (D-League)
2013-2014 – Santa Cruz Warriors (D-League) / Golden State Warriors (NBA)
2014 – Idaho Stampede (D-League)
2014 – ASVEL Basket (França)
2014-2015 – BC Kalev (Estònia)
2015-2016 – EWE Baskets Oldenburg
2016 – Rasta Vechta

Així juga Michael Scott Machado: