top

Manresa dóna la benvinguda a l’ICL Manresa!

Dilluns 5 de Setembre de 2016 a les 11:21

L’ICL Manresa rep el caliu de centenars d’aficionats en la seva presentació al centre de Manresa. Prop de mig miler de persones es van trobar ahir al carrer Abat Oliva per donar suport a l’ICL Manresa, que feia la presentació entre les activitats del FIraSTIU. Després d’haver jugat ja 3 partits de pretemporada, l’ICL Manresa …

L’ICL Manresa rep el caliu de centenars d’aficionats en la seva presentació al centre de Manresa.

Prop de mig miler de persones es van trobar ahir al carrer Abat Oliva per donar suport a l’ICL Manresa, que feia la presentació entre les activitats del FIraSTIU.

Després d’haver jugat ja 3 partits de pretemporada, l’ICL Manresa tenia pendent presentar-se davant la seva ciutat. Ho va fer ahir, davant l’escalf de centenars d’aficionats en la presentació del carrer Abat Oliva, i ho farà també el proper 15 de setembre, amb el partit de presentació davant el Zenit de Sant Petersburg, a les 20:15 al Nou Congost.

L’speaker del club, Edu Font, va presentar un per un els jugadors i tècnics de l’ICL Manresa. Més tard, l’entrenador Ibon Navarro va dirigir-se a l’afició en català, i també van fer el seu discurs el President Jaume Arnau, i el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta.

L’acte va cloure amb l’actuació de les cheerleaders de l’ICL Manresa, que ja preparen noves actuacions per als espectadors del Nou Congost. Hi havia també la mascota de l’equip, el Llumet, que va fer-se fotos amb els més petits, així com els jugadors i els tècnics.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials