menu
Manresa+Comerç i Bàsquet Manresa regalen un gran premi en el concurs “Encistella el 2016”
Manresa+Comerç i Bàsquet Manresa regalen un gran premi en el concurs “Encistella el 2016”
Manresa+Comerç i Bàsquet Manresa regalen un gran premi en el concurs “Encistella el 2016”

Manresa+Comerç i Bàsquet Manresa regalen un gran premi en el concurs “Encistella el 2016”

El guanyador s’endurà un val de compra de 50€, una samarreta signada per la plantilla de l’ICL Manresa i un abonament pel que resta de temporada Manresa+Comerç i el Bàsquet Manresa han presentat avui a la seu de la Unió de Botiguers i Comerciants de la capital del Bages una nova campanya per unir esforços …

Divendres 12 de Febrer de 2016 a les 18:17

El guanyador s’endurà un val de compra de 50€, una samarreta signada per la plantilla de l’ICL Manresa i un abonament pel que resta de temporada
Manresa+Comerç i el Bàsquet Manresa han presentat avui a la seu de la Unió de Botiguers i Comerciants de la capital del Bages una nova campanya per unir esforços entre l’agrupació i el club. Hi ha en joc un important premi, que s’endurà la foto que més “m’agrada” tingui. En aquesta foto, els usuaris han de trobar un element de bàsquet que hi haurà a cadascun dels aparadors participants en la campanya.

El President del Bàsquet Manresa, Jaume Arnau, la Regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manresa, Àuria Caus, acompanyats pel vicepresidents de la UBIC Sebastià Suet i Joan Tomasa han presentat la campanya a la seu de Manresa+Comerç (UBIC).

A partir del proper dilluns 15 de febrer Manresa+Comerç i el Bàsquet Manresa inicien una campanya per promoure el bàsquet entre els comerços de la ciutat. Als aparadors dels comerços participants hi haurà elements de bàsquet que els vianants o clients hauran de fotografiar. La més votada d’aquestes fotos s‘endurà un pack de regals de la UBIC i el Bàsquet Manresa (un val de 50€, una samarreta signada, i un abonament pel que resta de temporada). Els participants poden publicar la seva imatge amb l’etiqueta #EncistellaEl2016 a Facebook, Twitter, o Instagram. També poden enviar les fotos als correus electrònics d’alguna de les dues entitats: comunicació@basquetmanresa.com o bé [email protected]. Evidentment, s’hi ha de veure un dels objectes “amagats” als aparadors de les botigues.

Els premis, que seran per a un sol guanyador, són prou atractius: 50€ de regal per una de les botiues participants, una samarreta de l’ICL Manresa signada, i un abonament per anar al Nou Congost el que resta de temporada. Es farà l’entrega durant el partit que l’ICL Manresa disputarà el dia 6 de març al Nou Congost davant el Rio Natura Monbus Obradoiro. A banda d’això, el comerç que aparegui a la foto guanyadora serà mencionat a través de la megafonia del Nou Congost.

BASES del concurs:

  1. Cal presentar una fotografia per alguna d’aquestes vies:
    • Enviar-la a través dels Facebook de Bàsquet Manresa o Manresa+Comerç
    • Penjar-la a Instagram amb l’etiqueta #encistellael2016
    • Penjar-la a Twitter fent servir la mateixa etiqueta: #encistellael2016
    • Enviar-la per correu electrònic a [email protected] o bé a [email protected].
  1. En la fotografia ha de constar un dels objectes de bàsquet amagats als aparadors dels comerços adherits a la campanya.
  2. De les diferents xarxes guanyarà la foto amb més likes/més m’agrada
  3. És important la menció del COMERÇ on s’ha fet la foto
  4. L’usuari ha se ser seguidor de MANRESA+COMERÇ i de BÀSQUET MANRESA a les xarxes

PREMI Encistella el 2016:

  • Els premis, que s’entregaran a la mitja part del partit el dia 6 de març, contra el Rio Natura Monbus Obradoiro (horari del partit: diumenge a les 19,00 h).
  • Un val de compra de 50€ per gastar a qualssevol dels associats de Manresa+Comerç.
  • Una samarreta de l’ICL Manresa amb el dorsal 16 personalitzada per al guanyador.
  • Un abonament, pel que resta de temporada 2015-2016, per assistir a tots els partits del Nou Congost.
  • Menció i/o presencia del comerç on s’ha fet la fotografia guanyadora.

El premi és donarà a conèixer a les xarxes de les dues entitats el dia 1 de març, publicant la fotografia i el nom del guanyador.

ELS COMERÇOS PARTICIPANTS HAURAN D’EXPOSAR EN UN ESPAI BEN VISIBLE DEL SEU APARADOR EL CARTELL DE LA CAMPANYA.

 Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb qualsevol de les dues entitats.