menu
L’ICL Manresa vol ser fort a casa davant el RETABET.es GBC
L’ICL Manresa vol ser fort a casa davant el RETABET.es GBC
L’ICL Manresa vol ser fort a casa davant el RETABET.es GBC

L’ICL Manresa vol ser fort a casa davant el RETABET.es GBC

Tots els jugadors, a disposició d’Ibon Navarro per al darrer partit al Nou Congost, en què l’equip podria aconseguir la salvació matemàtica. L’ICL Manresa juga aquest diumenge a les 19:00 el darrer partit al Nou Congost. Una nova oportunitat per aconseguir amb una victòria la permanència anhelada. Ibon Navarro utilitzarà els mateixos jugadors que van …

Divendres 13 de Maig de 2016 a les 16:37

Tots els jugadors, a disposició d’Ibon Navarro per al darrer partit al Nou Congost, en què l’equip podria aconseguir la salvació matemàtica.

L’ICL Manresa juga aquest diumenge a les 19:00 el darrer partit al Nou Congost. Una nova oportunitat per aconseguir amb una victòria la permanència anhelada. Ibon Navarro utilitzarà els mateixos jugadors que van viatjar i lluitar pel partit a Bilbao.

Aquesta és una setmana important per a l’ICL Manresa, que té l’oportunitat davant la seva gent d’aconseguir l’objectiu principal de la temporada: salvar la categoria. Ho pot fer davant dels seus aficionats, aquest diumenge en un partit que serà difícil. La no-pressió del rival pot ser un entrebanc important. Ibon Navarro convocarà els mateixos jugadors que van actuar en el darrer partit davant el Dominion Bilbao Basket.

El RETABET.es GBC és el rival d’aquesta setmana. Es tracta d’un equip que va conèixer fa unes jornades que ocuparia una plaça de descens, però que ha seguit competint a bon nivell, com en el darrer partit davant l’Unicaja, i en la seva visita a Badalona, en què gairebé s’endú la victòria. Seran baixa per als donostiarres Lawrence, Rico, Olaizola i Dean.

Ibon Navarro, a la roda de premsa, apuntava que «entrenarem demà a la tarda per tenir més descans, i no farem canvis en la convocatòria; l’objectiu és millorar els errors que vam fer a Bilbao i arribar al final del partit amb possibilitats de guanyar; només ens hem d’ocupar de nosaltres, no hem d’estar pendents de res fora del nostre partit; la nostra gent ens han vist només guanyar un partit, i hem de jugar bé i intentar aconseguir la victòria per ells».