menu
L’ICL Manresa vol posar terra pel mig amb el Movistar Estudiantes
L’ICL Manresa vol posar terra pel mig amb el Movistar Estudiantes
L’ICL Manresa vol posar terra pel mig amb el Movistar Estudiantes

L’ICL Manresa vol posar terra pel mig amb el Movistar Estudiantes

L’equip del Bages jugarà amb els col·legials diumenge a les 18:30 en un dels grans “clàssics” de l’ACB. És dubte Flis, i han també arrosseguen problemes físics Barrera, Hernández, Montañez i Musli. L’ICL Manresa visitarà la pista del Movistar Estudiantes amb la idea de distanciar-se d’un rival directe per la permanència. El Movistar Estudiantes ha …

Divendres 12 de Febrer de 2016 a les 17:05

L’equip del Bages jugarà amb els col·legials diumenge a les 18:30 en un dels grans “clàssics” de l’ACB. És dubte Flis, i han també arrosseguen problemes físics Barrera, Hernández, Montañez i Musli.

L’ICL Manresa visitarà la pista del Movistar Estudiantes amb la idea de distanciar-se d’un rival directe per la permanència. El Movistar Estudiantes ha patit en l’inici de temporada i és cuer amb 3 victòries. El Manresa, per la seva banda, té diversos jugadors tocats i el dubte de si podrà jugar Dmitry Flis.

Distanciar-se d’un dels rivals per salvar la categoria. Aquest és l’objectiu que té l’ICL Manresa en la seva visita a Madrid. Tal com en el darrer partit, hi ha jugadors que arrosseguen problemes físics. Alex Barrera i Alex Hernández han tingut problemes al genoll. El capità Román Montañez encara es ressent de la fissura a la costella, i Dejan Musli s’ha perdut entrenaments durant la setmana per una dolència al genoll i a l’esquena. Dmitry Flis és dubte per culpa d’una tendinitis al genoll i en l’entrenament d’ahir es va fer un esquinç al turmell.

Per la seva banda, el Movistar Estudiantes ha sofert molts canvis en el que portem de temporada. Han canviat alguns jugadors, i fa poques setmanes s’ha estrenat el nou entrenador, Segio Valdeolmillos. Els del Ramiro de Maeztu són els cuers de la classificació amb 3 victòries.

Ibon Navarro comentava avui en la roda de premsa prèvia a la jornada 20 que «hem tingut alguns problemes físics aquesta setmana; Barrera, Alex i Román segueixen amb molèsties; Dejan no ha pogut entrenar per un problema al genoll i a l’esquena; Dimitry tenia un problema al genoll al qual se li ha sumar un esquinç al turmell, i és dubte per al partit de diumenge».