top

L’ICL Manresa vol posar terra pel mig amb el Movistar Estudiantes

Divendres 12 de Febrer de 2016 a les 17:05

L’equip del Bages jugarà amb els col·legials diumenge a les 18:30 en un dels grans “clàssics” de l’ACB. És dubte Flis, i han també arrosseguen problemes físics Barrera, Hernández, Montañez i Musli. L’ICL Manresa visitarà la pista del Movistar Estudiantes amb la idea de distanciar-se d’un rival directe per la permanència. El Movistar Estudiantes ha …

L’equip del Bages jugarà amb els col·legials diumenge a les 18:30 en un dels grans “clàssics” de l’ACB. És dubte Flis, i han també arrosseguen problemes físics Barrera, Hernández, Montañez i Musli.

L’ICL Manresa visitarà la pista del Movistar Estudiantes amb la idea de distanciar-se d’un rival directe per la permanència. El Movistar Estudiantes ha patit en l’inici de temporada i és cuer amb 3 victòries. El Manresa, per la seva banda, té diversos jugadors tocats i el dubte de si podrà jugar Dmitry Flis.

Distanciar-se d’un dels rivals per salvar la categoria. Aquest és l’objectiu que té l’ICL Manresa en la seva visita a Madrid. Tal com en el darrer partit, hi ha jugadors que arrosseguen problemes físics. Alex Barrera i Alex Hernández han tingut problemes al genoll. El capità Román Montañez encara es ressent de la fissura a la costella, i Dejan Musli s’ha perdut entrenaments durant la setmana per una dolència al genoll i a l’esquena. Dmitry Flis és dubte per culpa d’una tendinitis al genoll i en l’entrenament d’ahir es va fer un esquinç al turmell.

Per la seva banda, el Movistar Estudiantes ha sofert molts canvis en el que portem de temporada. Han canviat alguns jugadors, i fa poques setmanes s’ha estrenat el nou entrenador, Segio Valdeolmillos. Els del Ramiro de Maeztu són els cuers de la classificació amb 3 victòries.

Ibon Navarro comentava avui en la roda de premsa prèvia a la jornada 20 que «hem tingut alguns problemes físics aquesta setmana; Barrera, Alex i Román segueixen amb molèsties; Dejan no ha pogut entrenar per un problema al genoll i a l’esquena; Dimitry tenia un problema al genoll al qual se li ha sumar un esquinç al turmell, i és dubte per al partit de diumenge».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials