menu
L’ICL Manresa vol fer un pas més davant el Baloncesto Sevilla
L’ICL Manresa vol fer un pas més davant el Baloncesto Sevilla
L’ICL Manresa vol fer un pas més davant el Baloncesto Sevilla

L’ICL Manresa vol fer un pas més davant el Baloncesto Sevilla

La permanència dels bagencs passa per poder guanyar més partits, però el Baloncesto Sevilla no ho posarà fàcil als homes d’Ibon Navarro. Amb 4 partits per acabar la lliga, l’ICL Manresa disputa el penúltim partit davant la seva afició. Després d’una derrota davant un rival directe com és el CAI Saragossa, toca la visita d’un …

Divendres 6 de Maig de 2016 a les 11:40

La permanència dels bagencs passa per poder guanyar més partits, però el Baloncesto Sevilla no ho posarà fàcil als homes d’Ibon Navarro.

Amb 4 partits per acabar la lliga, l’ICL Manresa disputa el penúltim partit davant la seva afició. Després d’una derrota davant un rival directe com és el CAI Saragossa, toca la visita d’un Baloncesto Sevilla amb la feina feta i virtualment salvat. Nemanja Jaramaz ha tingut molèsties a principi de setmana, però Ibon Navarro podrà comptar amb tots els seus jugadors.

A l’ICL Manresa encara li queda molta feina per fer. Aquest diumenge, a les 19:00 al Nou Congost, 31a jornada. Visita Manresa el Baloncesto Sevilla, i l’equip d’Ibon Navarro vol aconseguir la victòria per seguir escapant de les tres darreres places de la classificació. Aquesta setmana ha tingut problemes físics Nemanja Jaramaz, encara que ja s’ha entrenat amb el grup. Segueix lesionat Alex Barrera, que serà baixa.

El Baloncesto Sevilla està virtualment salvat. Només és qüestió de temps que els homes de Luis Casimiro puguin dir que es queden a la Lliga Endesa. Tenen 12 victòries que els valdran per mantenir la categoria. A banda de l’entrenador, Luis Casimiro, que es va proclamar campió amb el TDK Manresa la temporada 1997-98, hi ha altres jugadors coneguts, com el targarí Pierre Oriola i Alfonso Sánchez.

Ibon Navarro, deia en la seva roda de premsa d’aquest divendres que«hem tingut parat a Nemanja els primers dies per un problema a l’esquena; després de l’entrenament d’avui veurem si prenem alguna decisió per la convocatòria; El Sevilla és un equip que ha millorat molt a darrere, i amb una gran capacitat anotadora, ha fet 100 punts al Laboral Kutxa, volen fer sempre una cistella més que tu».