top

L’ICL Manresa visita el FC Barcelona en un partit en què tindrà baixes importants

Divendres 1 de Abril de 2016 a les 15:17

Montañez i Sandul es perdran el derbi català de diumenge, mentre que són seriós dubte Chase Simon i Dejan Musli. L’ICL Manresa afronta el partit contra el FC Barcelona d’aquest diumenge a les 12:30 amb l’infermeria plena. No hi seran el capità Román Montañez i el pivot ucraïnès Maksym Sandul, mentre que a hores d’ara …

Montañez i Sandul es perdran el derbi català de diumenge, mentre que són seriós dubte Chase Simon i Dejan Musli.

L’ICL Manresa afronta el partit contra el FC Barcelona d’aquest diumenge a les 12:30 amb l’infermeria plena. No hi seran el capità Román Montañez i el pivot ucraïnès Maksym Sandul, mentre que a hores d’ara tampoc podrien jugar Chase Simon i Dejan Musli. El FC Barcelona, que aquest dijous va tenir un important partit d’Eurolliga, és líder en solitari de la classificació.

Molts tocats en aquesta prèvia d’un nou derbi català al Palau Blaugrana. Per part de l’ICL Manresa no podran ser-hi ni el capità Román Montañez, que té una forta contusió a la cama per un cop rebut en un entrenament, ni Maksym Sandul, que encara es recupera de la ruptura parcial del psoes, el múscul que uneix l’abdomen amb la cama. La darrera victòria a la pista del FIATC Joventut ha donat moral a l’equip, que tot i les baixes, vol sortir a competir davant un rival, en teoria, superior.

Per part del FC Barcelona, que ahir va guanyar un important compromís davant el Brose Baskets d’Eurolliga. La setmana que ve té un altre compromís en competició europea, i podria tenir, a falta encara de dos dies, alguns jugadors “tocats”, encara que no hi ha confirmació de cap baixa no sabuda.

Ibon Navarro, deia en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge que «seguim amb els problemes que ens deixen amb Román i Sandul fora de la convocatòria, i els seriosos dubtes de Chase Simon i Dejan Musli; l’equip està treballant bé, com sempre, encara que les cares de dimecres eren més alegres que de costum; el resultat és el fruit de fer les coses bé, i així hem de seguir fent-les bé, independentment del resultat».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials