top

L’ICL Manresa viatja a Vitòria a la busca d’una nova proesa per salvar-se

Divendres 20 de Maig de 2016 a les 16:30

Montañez entrarà a la convocatòria en el lloc de Otverchenko. La resta de jugadors, inclòs Musli amb molèsties, a punt per jugar. Uns 200 aficionats bagencs seran al Buesa Arena. L’ICL Manresa haurà de tornar a buscar fer una gesta i guanyar a la pista del Laboral Kutxa per salvar la categoria. Això, o bé …

Montañez entrarà a la convocatòria en el lloc de Otverchenko. La resta de jugadors, inclòs Musli amb molèsties, a punt per jugar. Uns 200 aficionats bagencs seran al Buesa Arena.

L’ICL Manresa haurà de tornar a buscar fer una gesta i guanyar a la pista del Laboral Kutxa per salvar la categoria. Això, o bé que l’Estudiantes ensopegui a la pista del Gipuzkoa Basket. Després de la derrota a casa amb el GBC la permanència s’ha posat molt difícil. Dos o tres autocars fletats pel club donaran suport a l’equip a la capital basca.

Setmana d’entrenaments i d’intentar recomposar l’equip després de la desfeta a casa davant el Gipuzkoa, que va deixar tothom deprimit. L’ICL Manresa necessitava una victòria o una derrota d’Estudiantes per certificar la permanència, però ni una cosa ni l’altra van passar. Tots els jugadors de Navarro viatjaran, però Otverchenko no serà convocat i sí que ho serà el capità Montañez. Musli s’ha perdut un entrenament per molèsties, però podrà jugar.

Per part del Laboral Kutxa, que ve aquesta setmana de jugar la Final Four de l’Eurolliga, tampoc hi ha baixes noves, a banda de les ja conegudes de Shengelia i Causeur. Un dels equips més potents de la lliga, l’únic que ha estat entre els quatre millors de la lliga, amb un equip ple d’estrelles, com el pivot grec Ioannis Bouroussis o l’ex-Manresa Adam Hanga, escollits amb musli entre els millors de la competició.

Unes 200 persones acompanyaran l’ICL Manresa en aquest repte. Més de 150 aficionats viatjaran en algun dels dos autocars de gran tamany que el club ha organitzat. També n’hi haurà d’altres que viatjaran pel seu compte.

Ibon Navarro deia en una roda de premsa celebrada avui a l’expositor que el Bàsquet Manresa té a ExpoBages, que «aquesta setmana hem hagut de “ressuscitar un cadàver”; dilluns i dimarts vam estar molt malament, i després ens hem anat recuperant; Musli s’ha perdut un entrenament per la lesió que encara arrossega del genoll; vam donar moltes voltes al partit de diumenge passat; el Laboral Kutxa si està al 100% no ens donarà cap opció».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials