top

L’ICL Manresa torna al Nou Congost per rebre el Rio Natura Monbus

Divendres 14 de Octubre de 2016 a les 17:26

Després de jugar dos partits seguits fora de casa, aconseguint la primera victòria a la Lliga Endesa, jornada 4 davant l’afició manresana. Els del Bages, pendents de l’evolució dels turmells de Joe Trapani i Lluís Costa. Torna la Lliga Endesa al Nou Congost i ho fa amb un duel de dos equips cridats a estar …

Després de jugar dos partits seguits fora de casa, aconseguint la primera victòria a la Lliga Endesa, jornada 4 davant l’afició manresana. Els del Bages, pendents de l’evolució dels turmells de Joe Trapani i Lluís Costa.

Torna la Lliga Endesa al Nou Congost i ho fa amb un duel de dos equips cridats a estar igualats a la classificació. El Rio Natura Monbus Obradoiro, encara no ha pogut guanyar cap partit, i vol estrenar-se. Per part de l’ICL Manresa, l’equip està pendent de l’evolució de Joe Trapani i Lluís Costa, que encara arrosseguen molèsties al turmell i s’han perdut algun entrenament. Román Montañez evoluciona favorablement d’una lumbàlgia.

Arriba la quarta jornada de Lliga, i l’ICL Manresa vol igualar el seu balanç de victòries i derrotes. Per fer-ho, caldria guanyar el Rio Natura Monbus Obradoiro al Nou Congost. L’equip d’Ibon Navarro prepara aquest partit amb la idea d’agradar al públic manresà, però també sent conscient que el rival no ho posarà fàcil.

Els gallecs afronten aquesta jornada amb una novetat, el fitxatge del lituà Deividas Dulkys, i les baixes de Corbacho, Llovet, i Urtasun. L’equip que dirigeix des de fa temporades Moncho Fernández arriba sense encara haver-se pogut sumar cap victòria, i amb el perill que suposa la necessitat de guanyar.

Ibon Navarro, en la prèvia d’aquesta quarta jornada, deia a la roda de premsa que «seguim amb problemes per a Lluís que no pot fer el 100% de la feina i hem d’anar en compte, i Joe que millora poc a poc; Román va rebre un cop a l’esquena i va perdre un entrenament; la nostra intenció és jugar millor que a Múrcia, no estem gaire satisfets amb com vam jugar allà; hem de tenir més energia i més encert, i que això i la gent ens ajudi a competir contra un equip amb jugadors molt grans».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials