menu
L’ICL Manresa té un partit per reactivar-se davant el Movistar Estudiantes
L’ICL Manresa té un partit per reactivar-se davant el Movistar Estudiantes
L’ICL Manresa té un partit per reactivar-se davant el Movistar Estudiantes

L’ICL Manresa té un partit per reactivar-se davant el Movistar Estudiantes

Els homes d’Ibon Navarro preparen el partit amb la possible reaparició d’Aleksandar Cvetkovic, i amb Patrik Auda encara lesionat. L’ICL Manresa rebrà enmig de les festes nadalenques el Movistar Estudiantes al Nou Congost. Serà aquest dimarts, 27 de novembre, a les 20:45 del vespre. Els bagencs podrien veure com reapareix Aleks Cvetkovic, baixa en les …

Dilluns 26 de Desembre de 2016 a les 19:07

Els homes d’Ibon Navarro preparen el partit amb la possible reaparició d’Aleksandar Cvetkovic, i amb Patrik Auda encara lesionat.

L’ICL Manresa rebrà enmig de les festes nadalenques el Movistar Estudiantes al Nou Congost. Serà aquest dimarts, 27 de novembre, a les 20:45 del vespre. Els bagencs podrien veure com reapareix Aleks Cvetkovic, baixa en les darreres jornades per una condroptia al genoll.

Una nova oportunitat per ressorgir al Nou Congost. En aquesta 14a jornada l’ICL Manresa rep la visita del Movistar Estudiantes, i ha acumulat ja més hores d’entrenament amb els dos darrers fitxatges, Zaytsev i Machado. A més, els del Bages recuperen, tot i que no amb ritme de competició, el base Aleksandar Cvetkovic. Cal veure si podrà ajudar l’equip amb alguns minuts sobre la pista.

Per part dels visitants, tretzens a la classificació amb 4 victòries, hi ha el dubte de si podrà tornar a jugar Jordi Grimau, precisament exjugador del Bàsquet Manresa. L’equip de Salva Maldonado té en Edwin Jackson el seu jugador més perillós. El francès valora fins ara 21,4, anotant 22 punts de mitja.

Ibon Navarro, comentava abans d’aquesta jornada 14 que «juguem contra un equip que tot i els darrers resultats han estat capaços de competir davant d’equips d’alt nivell; tenen un jugador que controla i domina la lliga, com és Jackson, en un estat de forma impressionant; juguen bé, per buscar-lo, juguen fàcil, i tenen un joc interior molt versàtil; aquesta setmana ens ha servit per recuperar sensacions; veurem si Cvetkovic ens podrà ajudar, tot i que no té el ritme de competició».