L’ICL Manresa segueix rodant-se i supera el Divina Seguros Joventut

Darrer dels dos amistosos a Sant Julià de Vilatorta, amb victòria per 67-78 sobre la Penya. Andric s’aprofita de les baixes del rival per anotar 17 punts. 67 Divina Seguros Joventut | Vasiliauskas 2, Ventura 5, Bogdanovic 3, Bieshaar 1; Sàbat 11, Abalde 15, Nogués 4, Costa, Lapornik 6, Amo 2, Dimitrevic i Miralles. …

Dissabte 3 de Setembre de 2016 a les 16:58

Darrer dels dos amistosos a Sant Julià de Vilatorta, amb victòria per 67-78 sobre la Penya. Andric s’aprofita de les baixes del rival per anotar 17 punts.

67 Divina Seguros Joventut | Vasiliauskas 2, Ventura 5, Bogdanovic 3, Bieshaar 1; Sàbat 11, Abalde 15, Nogués 4, Costa, Lapornik 6, Amo 2, Dimitrevic i Miralles.

78 ICL Manresa | Costa 10, Suggs 8, Tomàs 2, Auda 5 i Andric 17; Cvetkovic 8, Aranitovic 10, Cakarun 9, Montañez 2, Belemene 7, Jou i Mayot.

Parcials: 18-25, 22-18; 17-11 i 10-24.

Segona victòria de la pretemporada, aquest cop prop de casa i en presència d’aficionats del Bages que es van desplaçar fins a Sant Julià de Vilatorta per veure el nou ICL Manresa. Bon partit de Luksa Andric a la pintura (17 punts), excel·lent direcció de Costa, especialment els darrers minuts, i bona aparició d’Aranitovic, que tot i estar limitat per haver fet faltes va arribar als 10 punts.

L’inici va ser intens, i hi va haver moltes alternatives al marcador en els primers minuts. El Manresa obria forat amb el 10-18 convertit per Tomàs, i arrodonia una bona anotació per endur-se el primer parcial 18-25. Belemene va deixar una jugada d’alley-oop espectacular.

En el segon quart es compensava el primer parcial per arribar als vestidors més igualats. La Penya s’acostava de la mà dels seus exteriors, com Vasiliauskas. Es posaven per davant els ver-i-negres, però reaccionava l’ICL de la mà dels serbis, i Suggs des dels tirs lliures.

Després de la mitja part, el pitjor període anotador de l’ICL Manresa, amb trams del partit molt travats. Errors no provocats, i el partit que seguia igualat, però ara favorable al Divina Seguros Joventut.

En el darrer quart molta superioritat manresana. Els de Badalona notaven l’esforç fet, especialment a la pintura, on tenen baixes importants, com la de Miralles que no va actuar. Final vibrant de l’ICL Manresa, amb Andric dominant la pintura, i Lluís Costa liderant un tram final en què encarrilava la victòria.

Ibon Navarro, després del partit, deia que «el millor ha estat recuperar bones sensacions defensives que les d’ahir, ahir ens va faltar energia, i crec que avui ho hem recuperat; han aparegut jugadors; aquesta temporada tenim el talent més repartit: això facilita algunes coses i en dificulta d’altres; Joe Trapani està més animat, veurem si en 2 o 3 setmanes torna, cal que torni bé i que no forci».