top

L’ICL Manresa s’acosta a la ciutat de la mà de Coca-Cola

Dijous 5 de Maig de 2016 a les 09:42

Els propers 6 i 7 de maig, Coca-Cola i el Bàsquet Manresa col·laboren per acostar el bàsquet a la ciutat, a través de diversos premis i entrades per als darrers 2 partits de lliga al Nou Congost. Es promocionarà l’equip de la Lliga Endesa a l’hipermercat Carrefour del polígon Trullols (Bages Centre) a tots els …

Els propers 6 i 7 de maig, Coca-Cola i el Bàsquet Manresa col·laboren per acostar el bàsquet a la ciutat, a través de diversos premis i entrades per als darrers 2 partits de lliga al Nou Congost. Es promocionarà l’equip de la Lliga Endesa a l’hipermercat Carrefour del polígon Trullols (Bages Centre) a tots els qui participin de la promoció, o bé comprin packs i llaunes de Coca-Cola.

Els propers divendres 6 i dissabte 7 de maig, Coca-Cola i el Bàsquet Manresa estaran de promoció a l’hipermercat Carrefour de Manresa (Polígon Trullols, Bages Centre). Hi haurà concursos a través dels quals es podrà guanyar merchandising de l’equip, i comprant packs o bé llaunes de Coca-Cola es podran aconseguir entrades per als dos darrers partits de lliga: el del proper diumenge dia 8 de maig davant el Baloncesto Sevilla, i el del 15 de maig enfront el RETABET.es GBC. Seran ofertes de 3×2, 2×1 i entrades dobles gratuïtes.

No us ho perdeu, i passeu pel Carrefour a guanyar amb Coca-Cola i l’ICL Manresa!

 

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials