menu
L’ICL Manresa rep l’Unicaja amb la il·lusió d’agradar al seu públic
L’ICL Manresa rep l’Unicaja amb la il·lusió d’agradar al seu públic
L’ICL Manresa rep l’Unicaja amb la il·lusió d’agradar al seu públic

L’ICL Manresa rep l’Unicaja amb la il·lusió d’agradar al seu públic

Patrik Auda i Aleksandar Cvetkovic seran baixa per jugar davant l’equip de Dejan Musli i Juan García. Nova jornada de la Lliga Endesa al Nou Congost, despès de dos partits fora de casa. L’Unicaja serà el rival, diumenge a les 19:00, de FICL Manresa. Seran baixa per part dels locals Cvetkovic encara arrossegant dolor per …

Divendres 2 de Desembre de 2016 a les 17:30

Patrik Auda i Aleksandar Cvetkovic seran baixa per jugar davant l’equip de Dejan Musli i Juan García.

Nova jornada de la Lliga Endesa al Nou Congost, despès de dos partits fora de casa. L’Unicaja serà el rival, diumenge a les 19:00, de FICL Manresa. Seran baixa per part dels locals Cvetkovic encara arrossegant dolor per culs de la condropatia del genoll, i recuperant-se de la luxació soferta la setmana passada. L’MVP de la temporada passada, Dejan Musli, torna al Nou Congost, juntament amb l’ala-pivot Juan Garcia.

L’ICL Manresa torna al Nou Congost amb la il·lusió d’agradar al seu públic, i donar un premi a l’afició, que en tot moment ha recolzat l’equip. Les lesions de Cvetkovic i Auda seran un handicap més per a l’equip d’Ibon Navarro, que sí que comptarà amb Brion Rush, a qui s’allargarà el contracte per a aquest partit.

Els malaguenys, dirigits pel català Joan Plaza, encaren la jornada després d’una gran victòria en la pròrroga davant el FC Barcelona Lassa al Martín Carpena. A les seves files, dos vells coneguts de l’afició manresana: Dejan Musli i Juan Garcia. El pivot serbi, que da temporada passada va ser I’MVP de 1a competició està tenint un rol important, mentre que García no disposa de gaire minuts.

Ibon Navarro, en la roda de premsa prèvia a aquesta onzena jornada, deia que «trobarem un Unicaja amb la mateixa filosofia del seu entrenador els darrers anys, molt sòlids a darrere; tenen un joc una mica més atractiu a davant, gràcies al talent i l’explosivitat que tenen, i amb 4 o 5 jugadors per sobre del 40% en tirs de tres; no descobrirem el Dejan, però està ben acompanyat per Ndiaye i Okouo».