top

L’ICL Manresa rep l’Iberostar Tenerife amb l’infermeria plena

Divendres 8 de Abril de 2016 a les 11:15

Serà baixa aquest diumenge el capità Román Montañez, mentre que un virus estomacal ha afectat a Otverchenko i Costa, i Grigonis, Musli i Sandul encara arrosseguen molèsties. Torna el bàsquet al Nou Congost després de dos derbis catalans fora de casa. L’Iberostar Tenerife, dirigit per Txus Vidorreta, visita el Nou Congost aquest diumenge a les …

Serà baixa aquest diumenge el capità Román Montañez, mentre que un virus estomacal ha afectat a Otverchenko i Costa, i Grigonis, Musli i Sandul encara arrosseguen molèsties.

Torna el bàsquet al Nou Congost després de dos derbis catalans fora de casa. L’Iberostar Tenerife, dirigit per Txus Vidorreta, visita el Nou Congost aquest diumenge a les 19:00. Per part dels manresans, molts dubtes després d’una setmana en què els serveis mèdics han hagut de treballar de valent, amb múltiples fronts oberts. Serà baixa Montañez, i hi ha diversos dubtes en la plantilla de l’ICL Manresa.

Ibon Navarro explicava en la roda de premsa que «tenim els serveis mèdics treballant dia i nit». No és per menys, ja que la setmana ha estat moguda. Román Montañez es perdrà el partit de diumenge, per culpa de la contusió que es va fer en un entrenament, que li ha creat problemes a la cuixa dreta. Per altra banda, un virus ha afectat durant la setmana a Lluís Costa i Ruslan Otverchenko, que s’han perdut diversos entrenaments. Qui tampoc ha pogut completar una sessió és Maksym Sandul, que es recupera d’un trencament al psoes. Dejan Musli té encara molèsties al tendó d’Aquil·les, mentre que Marius Grigonis arrossega encara problemes a l’esquena.

Per part de l’Iberostar Tenerife, on trobem diversos coneguts de l’afició manresana com San Miguel, Arco o White, cap baixa coneguda a hores d’ara. L’equip que dirigeix el tècnic basc Txus Vidorreta és a la vuitena posició, després de 4 victòries consecutives que l’han posat en plena lluita per entrar als play-off.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa que «el virus ha afectat a diversos jugadors: la setmana passada Chase, aquesta Ruslan Otverchenko i Lluís Costa; l’esquena de Marius Grigonis va millorant, Musli segueix amb problemes al tendó d’Aquiles, i Sandul es recupera encara; Román està descartat per diumenge; Lluís Costa encara no ha vingut pel pavelló, haurem de veure com estan els afectats pel virus de pes; el CB Canarias està en un molt bon moment, estan jugant molt bé i els surt tot; es veuen capaços de guanyar a qualsevol, i segurament ara és el pitjor moment».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials