menu
L’ICL Manresa rep el Gran Canaria amb diversos jugadors tocats
L’ICL Manresa rep el Gran Canaria amb diversos jugadors tocats
L’ICL Manresa rep el Gran Canaria amb diversos jugadors tocats

L’ICL Manresa rep el Gran Canaria amb diversos jugadors tocats

Molts jugadors tocats abans d’un partit en què es preveu una gran entrada i ambient al Nou Congost. Arriba un rival complicat al Nou Congost, i l’ICL Manresa vol aconseguir la vuiena victòria en el segon partit de la segona meitat de competició. L’infermeria del Nou Congost és plena de jugadors tocats, i cal veure …

Divendres 5 de Febrer de 2016 a les 19:26

Molts jugadors tocats abans d’un partit en què es preveu una gran entrada i ambient al Nou Congost.

Arriba un rival complicat al Nou Congost, i l’ICL Manresa vol aconseguir la vuiena victòria en el segon partit de la segona meitat de competició. L’infermeria del Nou Congost és plena de jugadors tocats, i cal veure amb quins jugadors podrà comptat Ibon Navarro per al partit de diumenge a les 19:00. L’Herbalife Gran Canaria, per la seva banda, ve de guanyar un partit de l’Eurocup a Estrasburg.

La recerca de la vuitena victòria per part de l’ICL Manresa passa pel Nou Congost. El rival d’aquesta setmana és l’Herbalife Gran Canaria. Els manresans tenen molts dubtes per culpa de les lesions: Alex Hernández, Dmitry Flis i Alex Barrera tenen problemes al genoll, cal estar alerta amb l’esquena de Marius Grigonis, i Dejan Musli s’ha tornat a sentir durant la setmana per culpa de l’esquena, també. Caldrà veure qui arriba per al partit. Qui ho té pitjor és Barrera i Román Montañez, que encara arrossega la lesió a la costella.

L’Herbalife Gran Canaria ha recuperat Alen Omic després del partit d’Eurocup. L’equip d’Aíto García Reneses va endur-se la victòria a Estrasburg. Els grocs són cinquens a la classificació, amb 11 victòries, per darrere de Laboral Kutxa i per davant del Montakit Fuenlabrada, amb 10. Es tracta d’un equip molt poderós físicament.

Ibon Navarro, a la roda de premsa prèvia de la jornada 19: «La setmana ha estat una mica accidentada, tenim problemes físics, problemes de sobrecàrregues; als problemes que ja teníem s’hi afegeix una tendinitis d’Alex Hernández al genoll, l’esquena de Marius Grigonis que ens té alerta, Flis no té bé el genoll, i Dejan Musli amb els problemes de l’esquena que han reaparescut; té complicat jugar Alex Barrera amb un problema al genoll; el Gran Canaria és un equip que destaca pel seu físic, tant en la línia exterior com els interiors; són jugadors amb talent que en atac fan canvis de ritme als quals costa respondre».