L’ICL Manresa perd en el cara o creu final davant el Dominion Bilbao Basket

Derrota per 67 a 72 en un partit ben defensat però amb poca inspiració en atac. Musli, amb 20 punts, el més destacat dels locals. 67 ICL Manresa | Milisavljevic 2, Simon 9, Otverchenko 5, García 2 i Musli 20; Sandul 6, Montañez 4, Hernández 6, Grigonis 6, Barrera, Flis 7 i Sánchez. …

Diumenge 17 de Gener de 2016 a les 22:18

Derrota per 67 a 72 en un partit ben defensat però amb poca inspiració en atac. Musli, amb 20 punts, el més destacat dels locals.

67 ICL Manresa | Milisavljevic 2, Simon 9, Otverchenko 5, García 2 i Musli 20; Sandul 6, Montañez 4, Hernández 6, Grigonis 6, Barrera, Flis 7 i Sánchez.

72 Dominion Bilbao Basket | Hannah 13, Bertrans 18, Mumbrú 13, Suárez 5 i Bogris 7; Ruoff 8, Mendía, Hervelle 2, Todorovic i López 4.

Parcials: 15-19, 26-17, 10-18 i 16-18.

Àrbitres: Conde, Manuel i Aliaga.

Mal final de partit per a l’ICL Manresa, que podia haver tingut una bola per endur-se la victòria, però el rebot va escapar-se de les mans dels manresans a 29 segons per al final. Partit ajustat amb poca inspiració en atac dels homes d’Ibon Navarro, i al final, derrota per 5 punts davant el Bilbao Basket. Musli, un cop més, va arribar als 20 punts i va ser el més destacat a nivell estadístic.

El partit començava amb bona feina en el rebot pel Manresa, que començava duent la iniciativa fins que Mumbrú capgirava el marcador. A partir d’aquest moment, els visitants van dur la iniciativa. S’escapaven amb el 10-17 després d’un bon parcial, però retallaven Grigonis i Sandul des dels tirs lliures.

A patir del minut 11, el Bilbao semblava que volia tornar-se a escapar des dels triples amb Suárez, però responien Flis, Musli, i Otverchenko, que amb un triple tornava a donar avantatge a l’ICL Manresa. Diverses alternatives fins al bon ruix final abans de la mitja part, culminat per Simon que robava i anotava abans de la botzina.

Després de passar pels vestidors, començava Musli esmaixant i posant 7 punts de diferència. Aquest va ser, però, el itjor període per als interessos del Manresa, que només anotava 10 punts en el tercer quart. Moltes faltes i tirs lliures per a els dos equips, i el Bilbao que se’n beneficiava i quedava amb 3 punts d’avantatge.

Començava el darrer període amb Alex Hernández retallant distàncies, però els triples del Dominion Bilbao Basket no permetien tornar-se a acostar. Milisavljevic s’estrenava i posava el Manresa a 2 punts, i empatava Román a 3 minuts per al final, però les bones respostes de Bogris i Hannah posaven per davant els de negre. El Manresa va estar molt a prop, fins i tot tenint a les mans un rebot defensiu amb 29 segons restants i la pilota del partit. Però finalment, el partit va acabar amb tirs lliures per als visitants.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa que «el nostre mal tercer quart ens ha pesat massa, han estat minuts en què l’equip ha jugat sense ritme; el nostre encert ha estat molt baix, no hem estat entonats; l’equip ha fet un esforç important en defensa, tot i que amb errors individuals».