L’ICL Manresa perd als darrers minuts un partit de tu a tu amb el Montakit Fuenlabrada

Final amb resultat negatiu per als del Nou Congost (73-78), amb Grigonis i Musli com a homes més destacats, amb 20 punts. Bon debut del base Lluís Costa. 73 ICL Manresa | Hernández, Otverchenko 4, Simon 1, Flis 13 i Musli 20; Sandul, Montañez, Grigonis 20, García 2, Barrera, i Costa 5. 78 Montakit Fuenlabrada …

Diumenge 28 de Febrer de 2016 a les 15:51

Final amb resultat negatiu per als del Nou Congost (73-78), amb Grigonis i Musli com a homes més destacats, amb 20 punts. Bon debut del base Lluís Costa.

73 ICL Manresa | Hernández, Otverchenko 4, Simon 1, Flis 13 i Musli 20; Sandul, Montañez, Grigonis 20, García 2, Barrera, i Costa 5. 78 Montakit Fuenlabrada | Llorca 8, Popovic 18, Paunic 18, Wear 16 i Sobin; Urtasun 7, Úriz, Stevic 3, Smits 5, González 1 i Scott 2.

Parcials: 21-21, 17-15; 18-18 i 17-24.

El partit es va escapar en els darrers minuts al Nou Congost. L’ICL Manresa va caure per 73 a 78 davant un rival a qui aquesta temporada totes li ponen. Els triples de Wear en els darrers minuts van decantar la balança d’un Manresa combatiu de principi a fi. Grigonis i Musli, els millors amb 20 punts. Bon debut del base Lluís Costa, que va acabar eliminat amb 5 faltes.

El partit va començar amb poca intensitat per part de l’ICL Manresa, que es va posar a to en el segon tram del primer quart. El primer parcial va ser per als visitants, que es col·locaven 13 punts per sobre (6-19). Musli des de la pintura i Lluís Costa amb bona direcció i un triple, amb el qual s’estrenava a la lliga, van igualar el marcador.

El segon quart va ser igualat de nou, tret de la darrera jugada, en què Grigonis va donar avantatge als manresans sobre la botzina. Els homes alts de l’ICL Manresa com Flis i Musli donaven la talla i aguantaven les envestides dels “petits” del Fuenlabrada, encapçalats per Popovic.

Tornant dels vestidors, seguia la igualtat. I Grigonis començava en el minut 22 de partit el seu particular encert en els triples. Els tirs lliures van ser també protagonistes en aquest tercer quart. Els dos equips entraven ràpidament en bonus. El Montakit Fuenlabrada en va llançar fins a 42 en tot el partit, per 22 de l’ICL Manresa.

Al darrer quart, més igualtat. Fins als darrers minuts, el partit avançava amb els dos equips pràcticament en paral·lel. Empatava a 68 punts amb un triple molt llunyà Marius Grigonis, i Musli posava per davant els del Bages. Però els darrers dos minuts de partit van estar marcats pel triple de Wear que avançava els visitants, i les pèrdues de pilota de l’ICL Manresa.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa posterior al partit, que «hem comès errors en moments importants; hem arribat al final amb un cert coixí de punts, però s’ha decidit al final, amb els tres triples de Wear; hem de seguir millorant aquestes qüestions, i aprendre a guanyar algun d’aquests partits a casa».