menu
L’ICL Manresa guanya amb un festival de triples a Sevilla
L’ICL Manresa guanya amb un festival de triples a Sevilla
L’ICL Manresa guanya amb un festival de triples a Sevilla

L’ICL Manresa guanya amb un festival de triples a Sevilla

Els d’Ibon Navarro rubriquen una bona primera volta que acaba amb 7 victòries gràcies a un gran encert exterior (16 de 29 en triples). Destaquen Grigonis i Simon, amb 23 i 20 punts respectivament, i Musli amb 22 de valoració. 67 Baloncesto Sevilla | Miljenovic 8, Rodríguez 3, Sánchez 8, Nachbar 12 i Balvin …

Diumenge 24 de Gener de 2016 a les 17:59

Els d’Ibon Navarro rubriquen una bona primera volta que acaba amb 7 victòries gràcies a un gran encert exterior (16 de 29 en triples). Destaquen Grigonis i Simon, amb 23 i 20 punts respectivament, i Musli amb 22 de valoració.

 

67 Baloncesto Sevilla | Miljenovic 8, Rodríguez 3, Sánchez 8, Nachbar 12 i Balvin 13; Rigo, Cizmic, Cate, Oriola 15 i Henton 2.

 

84 ICL Manresa | Milisavljevic, Otverchenko 8, Simon 20, Flis 9 i Musli 10; Sandul, Hernández 12, Grigonis 23, García 2, Barrera, Thomas i Sánchez.

 

Parcials: 24-23, 12-14; 9-23 i 22-24.

Àrbitres: Pérez Pérez, Sánchez Montserrat i Martín.

L’ICL tanca la primera volta amb victòria davant el Baloncesto Sevilla a domicili. Festival de triples amb un 55% d’encert. Els del Bages es van escapar en el tercer quart. Destaquen Grigonis, amb 23 punts i un immaculat 5/5 en triples, Simon, amb 20 punts, Alex Hernández amb 12, i Musli, amb 10 punts i 9 rebots, per 22 de valoració.

El primer període va ser igualat, i l’ICL Manresa no aconseguia escapar-se quan semblava que podia fer-ho.Primeres cistelles interiors de Musli i Flis, respostes per Nachbar. Simon s’entonava amb un triple, però les faltes comeses en defensa donaven vida als sevillans des dels tirs lliures. Un triple de Berni deixava el Sevilla per davant al final dels primers 10 minuts.

El segon període va ser encara més travat que el primer, amb moltes faltes i pauses en el joc. El Manresa en va sortir beneficiat i s’enduia el parcial. Grigonis continuava fi des dels 6,75 i Simon sumava des dels tirs lliures. Els andalusos es posaven per davant però un triple d’Hernández i dos tirs lliures de Simon deixaven els del Bages per davant al descans.

Després del pas pels vestidors, els millors minuts de l’ICL Manresa. Simon i Grigonis començaven a disparar amb encert, mentre que els sevillans s’encomanaven a Nachbar. Flis i Hernández s’apuntaven al festival triplista i posaven els vermells ja 12 punts per sobre. El rus i el lituà tornaven a encertar des de la llunyania per deixar 15 punts d’avantatge abans del darrer quart.

L’ICL Manresa tenia un avantatge suficient com per frenar el partit i administrar el marcador, i ho va fer. Grigonis seguia llançant i anotant triples, ara acompanyat per Otverchenko, i els locals responien des dels tirs lliures, però ja amb poques possibilitats de lluitar pel partit. Simon va enfilar-se amb 3 triples més fins els 20 punts, i el partit va acabar amb un bon avantatge per al Manresa.

Ibon Navarro, deia a la sala de premsa que “un partit en què la primera part el ritme ha estat molt lent, cosa que no era la nostra intenció; després del descans hem pogut trobar l’encert en els tirs de 3 punts; hem encertat el que no havíem fet en els darrers 4 partits; la seva defensa en zona ens ha deixat tirs oberts; hem canviat la dinàmica, el calendari que tenim ara és difícil; hem d’anar poc a poc, ara ens toca el Real Madrid”.