top

L’ICL Manresa competeix però es veu superat en el tram final per l’Unicaja

Diumenge 24 de Abril de 2016 a les 21:45

Un altre vespre d’ambientespectacular al Nou Congost, aquest cop sense la recompensa d’una victòria. Simon (14 punts), Foster (13 punts i 19 de valoració) i Musli (18 de valoració), els locals destacats. 64 ICL Manresa | Foster 13, Simon 14, Grigonis 7, Auda 5 i Musli 12; Sandul 2, Hernández 2, García, Costa, Flis, Jaramaz …

Un altre vespre d’ambientespectacular al Nou Congost, aquest cop sense la recompensa d’una victòria. Simon (14 punts), Foster (13 punts i 19 de valoració) i Musli (18 de valoració), els locals destacats.
64 ICL Manresa | Foster 13, Simon 14, Grigonis 7, Auda 5 i Musli 12; Sandul 2, Hernández 2, García, Costa, Flis, Jaramaz 7 i Otverchenko 2.

 

75 Unicaja | Díaz, Hayes 8, Kuzminskas 7, Thomas 7 i Vázquez 6; Jackson 5, Okouo, Díez, Suárez 8, Nedovic 27, Nelson 4 i Cooley 3.

 

Parcials: 16-24, 18-19, 12-9 i 18-23.

L’ICL Manresa no va poder arrodonir una gran tarda de bàsquet i bon ambient al Nou Congost davant d’un gran rival, l’Unicaja. Tot i no perdre la cara al partit, i estar a prop del rival i luitant fins els darrers minuts, el Manresa va acabar perdent per 64-75. Van destacar pel conjunt local el base Je’kel Foster, amb 13 punts i 19 de valoració, Chase Simon, amb 14 punts, i el pivot Dejan Musli, amb 12 punts i 18 de valoració.

El partit començava amb cistelles visitants, contrarestades amb un triple de Chase Simon. L’Unicaja governva el partit, però els del Bages no deixaven que s’escapéssin a més de 5 punts. Musli seguia sumant a la pintura, i Simon posava l’11 a 12. Alguns errors comesos per l’ICL Manresa feien que l’Unicaja es posés per davant al final del quart.

En els segons 10 minuts, el Manresa aconseguia fer un parcial més igualat, i els exteriors com Foster i l’entrada de Jaramaz, que debutava al Nou Congost, acostaven de nou els locals. Un triple de Grigonis col·locava a 5 punts l‘ICL Manresa, però els manresans tornaven a pagar els errors en el final de període, i l’Unicaja se n’anava a 9 punts a la mitja part.

Després del pas pels vestidors, el millor període per als interessos de l’ICL Manresa, que deixava amb nomes 9 punts els visitants. Començaven anotant Grigonis i Musli, i Foster amb una recuperació i un contraatac posava el 40-43 al minut 23. Minuts de defenses intenses, amb el Manresa alternant entre el marcatge individual i la zona. Molts tirs lliures al final del tercer quart, i 46-52, tot per resoldre.

Al tram finl de partit, els homes d’Unicaja van respondre bé a la pressió que imposava l’ICL Manresa traient millors percentatges de tir, inclòs un triple de Nedovic al tauler, que desmotivava la remuntada a poc per al final. Quan s’acostava el Manresa, amb dos triples de Simon, responien els malaguenys. Al final, el públic del Nou Congost agraïa la feina feta, tot i el resultat negatiu.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa posterior al partit que «crec que l’equip estava preparat per aun partit així, amb ‘moltes batalles’, com dèiem en la preparació del partit; l’equip ha fet un bon treball en aquests aspectes defensius, però ens ha faltat una mica d’estar més junts en atac; en el tercer quart hem intentat tots massa buscar el titular de la premsa de demà, hi ha hagut massa atacs en els quals no hem près les millors decisions; ens ha faltat calma en atac».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials