top

L’ICL Manresa comença una setmana intensa a Bilbao

Dimarts 10 de Maig de 2016 a les 15:10

Jornada 32 intersetmanal amb viatge a Biscaia. A banda de Barrera, tota la plantilla disponible per a Ibon Navarro. Comença una setmana que pot ser decisiva a la pista del Dominion Bilbao Basket. Dues lluites ben diferents: els bascos estan en plena lluita per entrar als play-off, mentre que l’ICL Manresa vol aconseguir una victòria …

Jornada 32 intersetmanal amb viatge a Biscaia. A banda de Barrera, tota la plantilla disponible per a Ibon Navarro.

Comença una setmana que pot ser decisiva a la pista del Dominion Bilbao Basket. Dues lluites ben diferents: els bascos estan en plena lluita per entrar als play-off, mentre que l’ICL Manresa vol aconseguir una victòria que li acosti o li confirmi la salvació. Final de la Lliga Endesa amb els tres rivals d’Euskadi: Bilbao Basket, RETABET.es GBC i Laboral Kutxa.

L’ICL Manresa encara les darreres dues setmanes de competició, en què disputarà tres partits que definiran quin és el destí de l’equip. La salvació sembla accessible, però cal guanyar almenys un partit per tenir-la realment a prop. Amb la jornada 32 disputada entre setmana, l’ICL Manresa visita Miribilla. A banda de Barrera, que encara es recupera de la seva lesió al genoll, la resta de jugadors estan a disposició d’Ibon Navarro.

Per altra banda, el Dominion Bilbao Basket està lluitant per aconseguir la vuitena plaça de play-off, que es disputa amb l’UCAM Murcia. Els murcians juguen avui a les 20:30 a la pista del Movistar Estudiantes. Una victòria murciana deixaria a una victòria de la salvació l’ICL Manresa.

L’entrenador manresà, Ibon Navarro, deia a la roda de premsa que «només hem tingut dos entrenaments per preparar el partit, tenim un petit problema amb Musli que té un cop al pectoral que li impedeix moure bé l’espatlla; esperem que amb el tractament pugui ser-hi sense problemes demà».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials