top

L’ICL Manresa comença a Sevilla una setmana amb jornada doble

Dimecres 5 de Octubre de 2016 a les 16:24

Primer dels dos partits davant el Real Betis Energía Plus, que en la primera jornada va mostrar les seves cartes en una gran victòria sobre l’Estudiantes. Joe Trapani no ha entrenat avui per una infiltració. Segona setmana de competició oficial, aquesta amb dos partits. El primer a Sevilla davant el Real Betis Energía Plus, i …

Primer dels dos partits davant el Real Betis Energía Plus, que en la primera jornada va mostrar les seves cartes en una gran victòria sobre l’Estudiantes. Joe Trapani no ha entrenat avui per una infiltració.

Segona setmana de competició oficial, aquesta amb dos partits. El primer a Sevilla davant el Real Betis Energía Plus, i el segon a Múrcia davant l’UCAM. Els homes d’Ibon Navarro miraran de plantar cara com a visitants davant un Real Betis que es va mostrar eficaç en la primera victòria aconseguida a la pista del Movistar Estudiantes. Joe Trapani no ha entrenat aquest dimecres ja que ahir se li va fer una infiltració per tal que pugui jugar sense dolor els dos partits d’aquesta setmana.

Comença una setmana dura de competició per a l’ICL Manresa a la pista del Real Betis Energía Plus. Acompanyarà l’equip en el partit de Sevilla el vincular Jordan Sakho. Joe Trapani ha estat infiltrat per tal de no haver de suportar tant dolor en els dos partits d’aquesta setmana.

L’equip andalús s’ha reforçat aquest estiu amb homes tant importants com Zoric, Lorbek o Stojanovski, i els “rookies” americans Chery i Lockett. Ara dirigeix l’equip ver-i-blanc Zan Tabak, bon coneixedor de la lliga, que ha aconseguit crear una estructura defensiva admirable en el seu equip.

Ibon Navarro, a la prèvia del partit, ha dit que «estem tots bé, però tenim a Trapani entre cotons, encara que no crec que hi hagi problemes; viatjarà Jordan Sakho amb nosaltres, i veurem si es queda fins diumenge o torna; juguem contra un equip que es troba en una dinàmica molt bona, l’equip porta el segell del seu entrenador, estan a un nivell defensiu molt alt».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials