L’ICL Manresa cau davant un Valencia Basket més desequilibrant

L’equip de Pedro Martínez ha imposat la lògica de la seva superioritat, en un partit on només Chase Simon ha pogut superar els 10 punts d’anotació (14), mentre que Musli ha anotat 9 punts per un 11 de valoració. 83 Valencia Basket | Vives 5, Martínez 5, Lucic 3, Sikma 13 i Trias 13; …

Diumenge 13 de Març de 2016 a les 16:07

83 Valencia Basket | Vives 5, Martínez 5, Lucic 3, Sikma 13 i Trias 13; Stefansson 6, Diot 11, Sato 8, Shurna 6, Hamilton 13, i Miguel Martínez.

56 ICL Manresa | Foster 7, Simon 14, Otverchenko, Flis 2 i Musli 9; Sandul 2, Montañez 2, Hernández 5, Grigonis 8, García 7 i Costa.

Parcials: 27-17, 25-15; 15-12 i 16-12.

Àrbitres: Pérez Pérez, Pérez Niz i Sacristán.

No hi ha hagut sorpresa a a Fonteta, on el Valencia Basket s’ha imposat amb autoritat a l’ICL Manresa. Des de l’inici, els jugadors dirigits per Pedro Martínez han anat per davant, tot i l’intent en el segon quart de l’ICL per acostar-se. Chase Simon comença a retrobar-se després de diverses jornades. Avui, 14 punts per a l’americà.

El partit ha començat amb un parcial de 16-2 favorable als valencians. Els del Bages no trobaven la manera de poder fer mal al seu rival, després que Foster anotés els primers punts de l’equip. Musli anotava 2 cistelles, i Simon es començava a afinar. Al final dels primers 10 minuts, però, el València ja havia aconseguit distatnciar-se en 10 punts.

En començar el segon quart, però, un triple de Simon i un altre d’Alex Hernández deixaven el Manresa a només 7 punts. Aquest ha estat un moment clau, però el Valencia Basket ha aconseguit un parcial de 12-0 que trencava de nou el partit. Aquests han estat els pitjors moments de l’ICL Manresa, que només podia aturar el rival amb faltes. La diferència havia augmentat en 20 punts, i el partit ja estava difícil per al Manresa.

Després del pas pels vestidors, el període començava bé amb 5 punts consecutius des visitants: un triple de Foster i una cistella de Simon. En aquest moment, els homes alts del Valencia, com Hamilton i Sikma, es posaven l’equip a l’esquena per anul·lar qualsevol intent de reacció. Trias, un dels millors del partit amb 13 punts, va fer la darrera cistella del partit.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa que “a la primera part hem pagatels errors defensuis; a la segona part hem competit, tot i que no per poder lluitar pel partit; Simon ha et un pas endavant en assumir protagonisme, però ha estat desencertat ofensivament, com tot”.