menu
L’ICL Manresa afronta el partit amb l’UCAM Murcia amb bones vibracions
L’ICL Manresa afronta el partit amb l’UCAM Murcia amb bones vibracions
L’ICL Manresa afronta el partit amb l’UCAM Murcia amb bones vibracions

L’ICL Manresa afronta el partit amb l’UCAM Murcia amb bones vibracions

Després d’aconseguir la primera victòria a Sevilla, els vermells es desplacen directament a Múrcia per lluitar per la segona amb l’UCAM. La primera victòria de la temporada, en el primer partit fora de casa. L’ICL Manresa arribarà a Múrcia amb bona moral, encara que l’equip és conscient que queda encara gairebé tot per fer. L’UCAM …

Divendres 7 de Octubre de 2016 a les 16:22

Després d’aconseguir la primera victòria a Sevilla, els vermells es desplacen directament a Múrcia per lluitar per la segona amb l’UCAM.

La primera victòria de la temporada, en el primer partit fora de casa. L’ICL Manresa arribarà a Múrcia amb bona moral, encara que l’equip és conscient que queda encara gairebé tot per fer. L’UCAM Murcia juga aquesta nit a Vitòria la segona jornada, i l’equip del Bages ha viatjat avui a la capital murciana per preparar el partit de diumenge. Cal veure quin serà l’abast de la lesió de Lluís Costa, que va torçar-se el turmell un altre cop.

La bona feina feta a Sevilla aquest dijous permet afrontar amb bona cara la tercera jornada a Múrcia. L’ICL Manresa ha igualat 1-1 el balanç després de la primera derrota ajustada amb el FC Barcelona Lassa. Els d’Ibon Navarro van mostrar-se seriosos durant els 40 minuts, i ara intentaran el difícil repte de guanyar dos partits consecutius fora de casa. Cal, com apuntava l’entrenador, «fer les coses bé» per davant de tot.

L’UCAM Murcia, que juga aquesta nit al Buesa Arena, ja té també una victòria a la seva casella. Va derrotar el Divina Seguros Joventut en la primera jornada, en un partit disputat al Palacio de Deportes de Múrcia. De la plantilla dirigida per Óscar Quintana, extècnic manresà, en destaca per damunt de tothom Facundo Campazzo, encara que aquest estiu hi ha hagut incorporacions importants, com les de Marcos Delía, pivot argentí, o el tirador Billy Baron. També han fitxat pel Múrcia Martinas Pocius i Ovie Soko. El darrer en arribar ha estat el pivot Julen Olaizola, fitxat fa tot just uns dies.

Ibon Navarro, deia sobre el partit de diumenge a les 12:30 que «l’alegria ens dura fins que pugem a l’autobús; coneixen els jugadors, però no coneixen l’ambient que hi haurà a Múrcia ni com juguen; veurem si Costa pot recuperar-se, perquè Campazzo és un jugador que ens donarà molta feina; de camí a Múrcia començarem a treballar en el partit de diumenge; dissabte farem un treball de recuperació ja a la pista on jugarem».