menu
L’ICL Manresa afronta el derbi amb el FIATC Joventut amb baixes i novetats
L’ICL Manresa afronta el derbi amb el FIATC Joventut amb baixes i novetats
L’ICL Manresa afronta el derbi amb el FIATC Joventut amb baixes i novetats

L’ICL Manresa afronta el derbi amb el FIATC Joventut amb baixes i novetats

Maksym Sandul serà baixa, mentre que podria debutar el pivot txec Patrik Auda. Román Montañez és seriós dubte per al partit de dilluns a les 18:00. Aquest dilluns de Pasqua l’ICL Manresa jugarà a Badalona davant el FIATC Joventut. Els de Manresa tenen la baixa segura de Maksym Sandul, amb una lesió al psoes, i …

Divendres 25 de Març de 2016 a les 12:50

Maksym Sandul serà baixa, mentre que podria debutar el pivot txec Patrik Auda. Román Montañez és seriós dubte per al partit de dilluns a les 18:00.

Aquest dilluns de Pasqua l’ICL Manresa jugarà a Badalona davant el FIATC Joventut. Els de Manresa tenen la baixa segura de Maksym Sandul, amb una lesió al psoes, i el seriós dubte de Román Montañez, que pràcticament no ha pogut entrenar durant la setmana.

Jornada retardada a dilluns per la festivitat a Catalunya. L’ICL Manresa afronta el derbi català amb el FIATC Joventut en una situació diferent a la del seu rival: els manresans vénen d’una derrota a casa, mentre que els verd-i-negres van guanyar a la pista del Fuenlabrada. És baixa el pivot ucraïnès Maksym Sandul, per part de l’ICL Manresa. Sandul té tocat el psoes, entre l’abdomen i la cama, i haurà de descansar. Per altra banda, Román Montañez podria perdre’s també el partit

El FIATC Joventut de Salva Maldonado ha tingut una temporada irregular, però tot i així està aconseguint no tenir problemes amb el descens. Deu victòries ara per ara per als verd-i-negres, de qui destaca Sergi Vidal, i l’americà incorporat aquesta temporada Brandon Paul, a banda del pivot ja conegut Goran Suton.

Ibon Navarro deia a la prèvia d’aquesta jornada 25 que «tenim un problema amb Román Montañez que pràcticament no ha pogut entrenar en tota la setmana, i hem d’anar alerta perquè no es compliqui; és seriós dubte; a banda d’això, la baixa de Maksym; la posició natural de Patrik Auda és el “4”, però donades les circumstàncies ens haurà d’ajudar al lloc de pivot; té capacitat de jugar u contra u, aporta energia, i té capacitat de rebot i de jugar per sobre de l’anella; el Joventut depèn del seu encert, pot tenir 35 minuts dolents i després entrar-les».

Lesió de Maksym Sandul
El pivot ucraïnpes Maksym Sandul té un trencament al psoes de la cama dreta. Aquesta lesió el tindrà apartat de la pista durant almenys 3 setmanes.