top

ICL Manresa – Zenit St Petersburg, dijous 15 de setembre finalment a les 20:15

Divendres 26 de Agost de 2016 a les 15:16

El dia 15 de setembre a les 20:15 l’equip s’estrenarà a la seva ciutat dues setmanes abans de l’inici de la lliga, davant l’equip rus, que juga també Eurocup L’ICL Manresa tornarà a fer un partit de pretemporada al Nou Congost. Serà el proper 15 de setembre, i davant un gran rival, com és el …

El dia 15 de setembre a les 20:15 l’equip s’estrenarà a la seva ciutat dues setmanes abans de l’inici de la lliga, davant l’equip rus, que juga també Eurocup

L’ICL Manresa tornarà a fer un partit de pretemporada al Nou Congost. Serà el proper 15 de setembre, i davant un gran rival, com és el Zenit de Sant Petersburg. D’aquesta manera es compleix una petició dels aficionats del Bàsquet Manresa, i la ciutat podrà gaudir de bàsquet d’alt nivell ja abans de començar la Lliga Endesa. El partit serà a les 20:15.

Els aficionats que ja tinguin renovat el seu abonament abans del dia del partit, podran entrar gratuïtament. Per altra banda, hi haurà preus populars per al públic en general. Les entrades valdran 8€ per als adults i 5€ per als joves fins a 23 anys. A partir del dia 1 de setembre les entrades estaran a la venda.

El Zenit de Sant Petersburg serà el primer rival que passarà pel Nou Congost aquesta tardor. Els russos faran parada a la capital del Bages durant la seva estada a Catalunya. A les seves files, compten amb jugadors com ara Stefan Markovic, exjugador del Valencia Basket i l’Unicaja, el base Ryan Toolson, o l’aler-pivot americà Aaron White. La propera temporada, el Zenit disputarà, a banda de la lliga russa, Eurocup.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials