top

El CB Martorell, una temporada més vinculat al Bàsquet Manresa

Dimecres 26 de Octubre de 2016 a les 12:00

Després de la bona experiència de la temporada passada, els jugadors de formació seguiran al club del Baix Llobregat. Aquest dimarts va rubricar-se al Nou Congost l’acord que han renovat una temporada més el CB Martorell i el Bàsquet Manresa. A través d’aquesta vinculació, els martorellencs compten aquesta temporada amb 4 jugadors vinculats de l’ICL …

Després de la bona experiència de la temporada passada, els jugadors de formació seguiran al club del Baix Llobregat.

Aquest dimarts va rubricar-se al Nou Congost l’acord que han renovat una temporada més el CB Martorell i el Bàsquet Manresa. A través d’aquesta vinculació, els martorellencs compten aquesta temporada amb 4 jugadors vinculats de l’ICL Manresa.

Després que la temporada passada comencés el camí en comú del CB Martorell i el Bàsquet Manresa, l’entesa i predisposició dels dos clubs s’allarga un any mes. En aquesta pretemporada, l’ICL Manresa va disputar un partit davant l’Iberostar Tenerife a la pista de Martorell, un acte més que prova la vinculació entre els dos equips.

Aquesta temporada, Guillem Jou, Deng Mayot, David Jofresa i Jordan Sakho són els reforços que la vinculació aporta l’equip del CB Martorell a la Lliga EBA. El Bàsquet Manresa, representat pel President Jaume Arnau, i el Director Esportiu Pere Romero, van rubricar l’acord aquesta setmana al Nou Congost, juntament amb Miquel Fusalba, President del CB Martorell, i l’entrenador del primer equip, Adrià Alonso.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials