Derrota a la pròrroga de l’ICL Manresa en un duel erràtic

Partit ajustat que s’escapa en el cara o creu de la pròrroga per 78-82. Cvetkovic ha estat el més destacat amb 18 punts, juntament amb els 12 de Cakarun i Suggs. 78 ICL Manresa | Cvetkovic 18, Suggs 12, Tomàs 7, Auda 9 i Andric 7; Aranitovic 8, Montañez, Trapani 2, Sakho, Belemene i …

Diumenge 16 de Octubre de 2016 a les 21:38

Partit ajustat que s’escapa en el cara o creu de la pròrroga per 78-82. Cvetkovic ha estat el més destacat amb 18 punts, juntament amb els 12 de Cakarun i Suggs.

78 ICL Manresa | Cvetkovic 18, Suggs 12, Tomàs 7, Auda 9 i Andric 7; Aranitovic 8, Montañez, Trapani 2, Sakho, Belemene i Costa 3.

82 Rio Natura Monbus Obradoiro | McConell 12, Matulionis 5, Bendzius 5, Whittington 19 i Pustovyi 6; Yusta 2, Pechacek 6, Cárdenas, Allen 18, Pozas 2 i Dulkys 7.

Parcials: 11-16, 21-21, 19-12, 18-20 i 9-13.

Derrota dolorosa al Nou Congost. L’ICL Manresa ha caigut a la pròrroga davant el Rio Natura Monbus Obradoiro. Per 4 punts de diferència (78-82). El partit ha tingut moltes alternatives, i cap dominador clar. Bona feina sense recompensa del base Cvetkovic (25 de valoració), autor de 18 punts, i Cakarun i Suggs, ambdós amb 12 punts.

L’inici del partit va ser bo per a l’ICL Manresa, amb els primers punts a favor en un primer quart sense massa encert en cap de les cistelles. Auda estrenava el marcador, i Cvetkovic seguia anotant en un molt bon inici defensiu. Els visitants però, aconseguien posar-se per davant en uns darrers minuts del primer període dolents per a l’ICL Manresa (11-16).

El segon període començava amb energia el segon període, i s’acostava mitjançant Cakarun i els triples d’Aranitovic i Suggs. Cvetkovic donava a falta de 4 minuts per la mitja part el primer avantatge en aquest segon quart, 26-25. L’encert visitant i els errors dels manresans feien que els gallecs tornessin a girar la truita abans del descans (32-37).

També inici fort en tornar dels vestidors, amb un Marjan Cakarun molt inspirat. Auda, també des de la pintura, acostava de nou el Manresa. Els d’Ibon Navarro seguien a remolc durant diversos minuts, sense arribar fins anotar des dels 6,75, per mitnà de Costa i Cvetkovic. Dos punts d’avantatge per l’ICL Manresa al final del període (51-49), amb tot per decidir.

En el darrer quart no hi va haver més de 4 punts de diferència entre els dos equips, i només quedava veure de quina banda queia la victòria, o si algun equip s’escapava. Dos tirs lliures convertits per Cvetkovic donaven avantatge al Manresa amb 11 segons per jugar, que van ser suficients perquè el base visitant McConell anotés. Fallava el tir a la desesperada Suggs, i a la pròrroga l’ICL Manresa va veure com en el darrer minut, amb algunes decisions arbitrals discutibles, s’escapava la victòria. Propera jornada de descans per a l’equip del Nou Congost.

Ibon Navarro, deia en la roda de premsa posterior al partit que «ha estat un partit molt igualat, sense massa ratxes d’un o altre equip; sabíem que tard o d’hora arreglarien els percentatges que havien fet fins ara; els ha ajudat pe portar el partit a la pròrroga; hi ha hagut nervis i imprecisions a totes bandes; que un punt amunt o avall decideixi com ho hem fet seria injust; hem fet coses bé, i d’altres malament: ens ha faltat veterania».