top

Comença la pretemporada 2016-2017!

Dimarts 16 de Agost de 2016 a les 16:50

L’ICL Manresa es presenta per començar la temporada 2016-2017 Dia de revisions mèdiques al centres Prevint i Cimetir, i presentació i roda de premsa a la seu de Mútua Intercomarcal Primer dia de feina per a l’ICL Manresa. L’equip de la capital del Bages s’ha presentat davant a premsa a la seu de Mútua Intercomarcal, …

L’ICL Manresa es presenta per començar la temporada 2016-2017
Dia de revisions mèdiques al centres Prevint i Cimetir, i presentació i roda de premsa a la seu de Mútua Intercomarcal

Primer dia de feina per a l’ICL Manresa. L’equip de la capital del Bages s’ha presentat davant a premsa a la seu de Mútua Intercomarcal, i durant el matí i migdia s’han fet revisions mèdiques al centre de Prevint, Societat de Prevenció, i proves d’esforç a CIMETIR, de la Fundació Althaia. Tècnics i jugadors han parlat amb els mitjans de comunicació.

Comença una nova temporada per a un ICL Manresa renovat. Els jugadors i tècnics han començat la jornada a les 8 del matí a Prevint, el centre de la Societat de Prevenció de Mútua Intercomarcal. Allà s’han fet testos mèdics i revisió.

Més tard, ja a la sala d’actes de la seu de Mútua Intercomarcal de Manresa, s’ha fet la roda de premsa que dóna el tret de sortida a la temporada 2016-2017. Hi han intervingut inicialment el Director Mútua Intercomarcal a Manresa, Ramon Roset, el Director de Relacions Externes de Mútua Intercomarcal, Joan Francesc Díaz, i Miquel Soler, Representant de Prevint. Tots tres han donat la benvinguda a tècnics i nous jugadors, i han desitjat sort a l’ICL Manresa per a la nova temporada. Per part del Bàsquet Manresa, ha obert el torn de paraula el President Jaume Arnau, I ha clos les intervencions l’entrenador de l’ICL Manresa, Ibon Navarro, abans de donar pas al torn de preguntes.

Més tard, diversos jugadors han començat a passar proves d’esforç i reconeixement al CIMETIR, el centre de medicina esportiva I rehabilitació de la Fundació Althaia. Allà, la doctora Carme Comellas ha comprovat l’estat de forma dels jugadors per començar a fer un seguiment mèdic.

Aquesta tarda, els jugadors faran una primera sessió suau dirigida pel preparador físic, Arnau Moreno, al gimnàs Cube de Manresa, lloc habitual d’entrenament de l’equip.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials