top

Comença la campanya d’abonats 2016-2017 #JuguemAmbElCor

Dijous 16 de Juny de 2016 a les 16:38

El President Jaume Arnau i la Consellera Montse Seubas introdueixen públicament des de Crist Rei com es presentarà la propera temporada. Un web recollirà les publicacions sota l’etiqueta #JuguemAmbElCor. El Bàsquet Manresa ha presentat aquest migdia la campanya d’abonaments per a la propera temporada, la 2016-2017. Es tracta d’una campanya que s’allargarà almenys fins que …

El President Jaume Arnau i la Consellera Montse Seubas introdueixen públicament des de Crist Rei com es presentarà la propera temporada. Un web recollirà les publicacions sota l’etiqueta #JuguemAmbElCor.

El Bàsquet Manresa ha presentat aquest migdia la campanya d’abonaments per a la propera temporada, la 2016-2017. Es tracta d’una campanya que s’allargarà almenys fins que comenci la lliga, en què els abonaments no pujaran de preu i el club es planteja seguir augmentant el nombre d’abonats. La promoció es farà a través del lema “Juguem amb el cor”, que ja va ser present en les samarretes de celebració de la permanència.

L’ICL Manresa comença a pensar en la temporada 2016-2017. Avui, al cor de la capital del Bages, s’ha presentat la campanya d’abonaments per al proper curs. Els preus segueixen sent els mateixos que l’any passat, i els abonats que renovin abans que s’acabi el mes de juny tindran un 4% de descompte addicional.

El lema d’aquesta campanya d’abonats serà el ja conegut #JuguemAmbElCor. Totes les publicacions fetes a través de Facebook, Twitter, o bé Instagram, i que duguin l’etiqueta de la campanya, #JuguemAmbElCor, quedaran penjades al web www.juguemambelcor.cat. D’aquesta manera, es podran sumar a la campanya els aficionats, dirigents, polítics, i personatges del món de la cultura, tal com ha explicat la membre del Consell d’Administració del club, Montse Seubas.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials