top

Catalana Occident reafirma el seu compromís amb les categories inferiors del Bàsquet Manresa

Divendres 16 de Setembre de 2016 a les 17:17

L’asseguradora manresana seguirà sent el principal sponsor dels equips base, ara constituïts com a club sota el nom de Bàsquet Manresa 2015 Catalana Occident ha estat presentat com a principal patrocinador del Bàsquet Manresa 2015, la renovada entitat dels equips base del Bàsquet Manresa. En la presentació, s’han pogut veure les samarretes que lluiran els …

L’asseguradora manresana seguirà sent el principal sponsor dels equips base, ara constituïts com a club sota el nom de Bàsquet Manresa 2015
Catalana Occident ha estat presentat com a principal patrocinador del Bàsquet Manresa 2015, la renovada entitat dels equips base del Bàsquet Manresa. En la presentació, s’han pogut veure les samarretes que lluiran els joves jugadors, iguals que les del primer equip de l’ICL Manresa. Hi han estat presents el President del Bàsquet Manresa 2015, Sebastià Catllà, el vicepresident Anselm Perramon, Daniel Concepción, Director de Vendes del Grup Catalana Occident, acompanyat per Ignacio Bravo Gallardo, de Comunicació i Promocions de Catalana Occident, i el Gerent del Bàsquet Manresa, Carles Sixto. Jordi Serracanta, Regidor d’Esports, ha vingut en representació de l’Ajuntament de Manresa.

Els equips inferiors del Bàsquet Manresa seran, més que mai, una extensió lligada al primer equip de la Lliga Endesa. L’entitat, que fins ara era CBiUM, s’ha registrat com a club esportiu amb el nom de Bàsquet Manresa 2015. A banda d’això, la samarreta que lluiran els joves basquetbolistes serà idèntica a la de l’equip de la Lliga Endesa, amb la única diferència que el seu principal patrocinador serà Catalana Occident.

Precisament això és el que avui s’ha presentat al Nou Congost, la renovació per una temporada més –i ja en van 7, des del 2009-, amb l’asseguradora per ser l’sponsor més important. El President del Bàsquet Manresa 2015, Sebastià Catllà, ha fet entrega als responsables de Catalana Occident dues rèpliques dels equips del seu club.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials