Bàsquet Manresa 63 – Grup Barna 51

Segona jornada amb victòria del Cadet Vermell jugat a casa contra el Grup Barna 63-51. Un inici de partit on ens ha costat entrar-hi, amb dificultats en atac i poc encert. En defensa, intensitat però donant segones opcions de tir que el visitant ha sapigut aprofitar deixant un primer parcial de 13-20. Un espectacular i …

Dissabte 8 de Octubre de 2016 a les 21:27

Segona jornada amb victòria del Cadet Vermell jugat a casa contra el Grup Barna 63-51.
Un espectacular i treballadíssim segon quart del Manresa ha aconseguit girar el marcador. Amb una gran defensa i un atac ràpid i ara sí amb encert s’ha lograt un gran parcial de 26-0 deixat un marcador de 39-20.
En el tercer quart les coses s’han tornat a igualar, però el Manresa mantenint una còmoda avantatge i deixant un marcador de 53-35.
L’últim quart s’ha afuixat una mica per part nostre i un Grup Barna molt combatiu ha aconsegui reduir la diferència, deixant el resultat final de .
Felicitats a tot l’equip, hem disfrutat molt!!!