top

Avinent, una empresa del territori que estrena col·laboració amb el Bàsquet Manresa

Dilluns 12 de Setembre de 2016 a les 16:03

El club i l’empresa de sistemes d’implant ubicada a Santpedor signen per primer cop un acord d’esponsorització d’un any, amb la intenció que la relació s’allargui. El Bàsquet Manresa suma des d’aquesta temporada una nova empresa al seu Pool de Patrocinadors. Es tracta d’Avinent, una empresa de solucions dentals i tecnologies mèdiques, ubicada al polígon …

El club i l’empresa de sistemes d’implant ubicada a Santpedor signen per primer cop un acord d’esponsorització d’un any, amb la intenció que la relació s’allargui.

El Bàsquet Manresa suma des d’aquesta temporada una nova empresa al seu Pool de Patrocinadors. Es tracta d’Avinent, una empresa de solucions dentals i tecnologies mèdiques, ubicada al polígon de Santa Anna, a Santpedor.

Avinent i Bàsquet Manresa s’uneixen per primera vegada en la seva història. Per ara, el contracte és per a una temporada, en què l’empresa passarà a formar part del Pool de Patrocinadors, entre el grup dels acords publicitaris importants.

El Bàsquet Manresa agraeix la col·laboració de l’empresa i els seus responsables, i desitja que la relació amb el nostre club s’allargui durant molts anys.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials