A l’ICL Manresa se li escapa el partit al final

Derrota per 70-78 davant l’Herbalife Gran Canaria, DJ Seeley com a botxí als darrers minuts del partit. Otverchenko, 22 punts i Musli amb 17 i 29 de valoració 70 ICL Manresa | Milisavljevic, Otverchenko 22, Simon 2, Flis 2 i Musli 17; Sandul 3, Montañez, Jou, Grigonis 13, García, Sánchez 3. 78 Herbalife …

Diumenge 7 de Febrer de 2016 a les 22:28

Derrota per 70-78 davant l’Herbalife Gran Canaria, DJ Seeley com a botxí als darrers minuts del partit. Otverchenko, 22 punts i Musli amb 17 i 29 de valoració

70 ICL Manresa | Milisavljevic, Otverchenko 22, Simon 2, Flis 2 i Musli 17; Sandul 3, Montañez, Jou, Grigonis 13, García, Sánchez 3.

78 Herbalife Gran Canaria | Oliver 11, Salin 5, Newley 11, Báez 4 i Pasecniks 2, Pangos 7, Savané 8, Seeley 21, Rabaseda 2, i Aguilar 7.

Parcials: 21-14, 12-18; 19-19 i 18-27.

Àrbitres: Pérez Pizarro, Cortés, i Zamorano.

El partit es va escapar en els darrers minuts. El Nou Congost es va vestir de vermell per derrotar el Gran Canaria, però la victòria, que va estar a prop, no ve poder quedar-se a Manresa. Els punts de DJ Seeley (en va fer 21) van tombar els vermells. Destacar la bona lluita de l’ICL Manresa i el paper d’Otverchenko, amb 22 punts. Musli en va fer 17. Va lesionar-se el base serbi de l’ICL Milos Milisavljevic.

En l’inici del partit els manresans van ser superiors, i en el primer quart es dominava amb claretat al marcador. 7 punts per sobre es posava l’ICL Manresa, en bona part gràcies a l’aportació d’Otverchenko, que sumava ja 8 punts. A 1 minut per acabar el primer període es lesionava Milisavljevic, que va ser traslladat a l’hospital per saber l’abast de la seva lesió, que fa pinta de ser greu.

En el segon període els visitants van haver de recuperar-se del mal inici. Un parell de pèrdues deixaven que els canaris s’acostessin fins a l’empat a 28 punts. En els darrers segons del període, un triple de Ricky Sánchez tornava a posar per davant els manresans.

Després del pas pels vestidors, un parcial igualat que ho deixaria tot per decidir en els darrers 10 minuts. Els tirs lliures van ser el més important en aquest quart, amb el joc molt travat. Intercanvi de cistelles, Seeley afinant-se i Grigonis deixant l’empat a les portes del darrer període.

En el desenllaç del partit a l’ICL li va faltar estar fi en els darrers 2 minuts. El partit va estar igualat fins el 63-63, però DJ Seeley es va inspirar amb un 2 més 1 i un triple, que posaven el 63-69 a poc pel final. El Manresa la perdia, i un triple d’Otverchenko donava l’última esperança als locals, que acabarien perdent, però lluitant fins el darrer segon.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa que «crec que hem donat alguns passos endavant per poder competir davant aquest tipus d’equips; hem fet un bon primer quart, hem estat com volíem estar; Gran Canaria ha començat a pujar les línies, i hem abusat del bot; ens ha costat generar cistelles d’u contra u; la lesió de Milos Milisavljevic té molt mala pinta».