Victòria sense patir per sortir altre cop del descens

L’equip de Pedro Martínez supera per 78 a 59 l’Obradoiro, amb un molt bon partit del conjunt i una gran actuació d’AJ Ogilvy. La Bruixa d’Or Manresa s’ha desfet amb molta solvència del Rio Natura Monbus Obradoiro, amb una espectacular primera meitat de partit en què els de Pedro Martínez han adquirit avantatge. AJ Ogilvy, …

Dissabte 24 de Gener de 2015 a les 23:30

L’equip de Pedro Martínez supera per 78 a 59 l’Obradoiro, amb un molt bon partit del conjunt i una gran actuació d’AJ Ogilvy.
La Bruixa d’Or Manresa s’ha desfet amb molta solvència del Rio Natura Monbus Obradoiro, amb una espectacular primera meitat de partit en què els de Pedro Martínez han adquirit avantatge. AJ Ogilvy, en el seu segon partit després de la reaparició, ha estat molt bé, amb 16 punts i 26 de valoració, i 13 punts de Sakic.

L’inici del partit, una tònica que es repeteix especialment al Nou Congost, ha estat molt eficaç per part de La Bruixa d’Or. Començava el partit amb un triple de Sakic i el mateix croat posava el 5-0 inicial. La reacció gallega anava a base de triples, amb Waczynski, Corbacho, i més tard Giannopoulos, molt ben rebut en la presentació pel públic del Nou Congost. Després dels primers canvis, l’Obradoiro va quedar encallat i el Manresa s’escapava de 9 punts (28-19).

En el segon quart, un altre parcial favorable al Bàsquet Manresa, i encara molt millor. Els visitants van quedar amb 9 punts, i el Manresa seguia amb un alt ritme i en convertia 23. Un triple de Grigonis començava al minut 11, i Ogilvy donava rebots importants. Acabava el quart amb un triple de Zeljko Sakic.

Tornant dels vestidors, el pitjor període per als interessos locals, però parcial força igualat (13-16). Aquests van ser els millors minuts d’AJ Ogilvy, que anotava des de la pintura i dominava els pivots contrincants. Hernández i Grimau acabaven amb èxit les penetracions per desencallar situacions complicades.

En el darrer quart, cap patiment per a La Bruixa d’Or Manresa que va aguantar el resultat. Fotu sumava amb dos punts i rebots, i llavors el lituà Grigonis va a tornar a tenir un bon moment per assegurar el partit. L’Obradoiro va haver de conformar-se amb mantenir el bàsquet average. El Nou Congost va acabar celebrant la victòria en els darrers minuts.

Pedro Martínez, explicava a la roda de premsa que «hem estat molt bé a la primera meitat en atac i en defensa, amb molt ritme, agressivitat, i encert; a la segona part no hem sortit igual, ha estat pitjor però no la mateixa brillantor; creiem que en Davin ha estat a gust jugant també en la posició d’escorta».