Un partit èpic sense final feliç
Un partit èpic sense final feliç
Un partit èpic sense final feliç

Un partit èpic sense final feliç

Els homes de Pedro Martínez han estat dempeus fins al darrer moment i han pogut salvar l’average. Ambient espectacular al pavelló bagenc. 72 La Bruixa d’Or Manresa | White 3, Seeley, Grimau 17, Sakic 9 i Rizvic 5; Dilys 2, Hernández 9, Sánchez 5 i Fotu 22. 78 Baloncesto Sevilla | Woodside 7, Penney 5, …

Dissabte 18 de Abril de 2015 a les 22:27

Els homes de Pedro Martínez han estat dempeus fins al darrer moment i han pogut salvar l’average. Ambient espectacular al pavelló bagenc.

72 La Bruixa d’Or Manresa | White 3, Seeley, Grimau 17, Sakic 9 i Rizvic 5; Dilys 2, Hernández 9, Sánchez 5 i Fotu 22. 78 Baloncesto Sevilla | Woodside 7, Penney 5, Rodríguez 11, Porzingis 19 i Balvin 6; Byars 6, Urtasun 5, Radicevic 15, Hernangómez 4 i Oriola.

Parcials: 17-17, 18-20; 18-18 i 19-23.

Àrbitres: Pérez Pérez, Araña i Sacristán.

Tots els ingredients estaven a punt. El Nou Congost ha estat ple fins la bandera, l’afició ha estat donant suport a l’equip en tot moment, però al final La Bruixa d’Or Manresa ha caigut per 6 punts amb el Baloncesto Sevilla. Isaac Fotu ha fet 22 punts, i Roger Grimau 17.

Començava molt bé el partit amb un parcial inicial de 5-0 en una guerra d’errors en els primers compassos. Woodside liderava l’anotació visitant i Balvin donava avantatge al Sevilla. El partit va estar igualat i amb moltes alternatives fins el 17-17 del final del primer quart.

En el segon període la tònica ha estat la mateixa. Radicevic i Penney començaven castigant la defensa manresana, però Rizvic i Grimau tornaven a posar els andalusos a tir. Fotu va posar-se en aquest moment l’equip a l’esquena, ben ajudat per homes com Alfonso Sánchez, que va fer un bon partit en el seu debut. Camí de vestidors, 35-37 amb un triple final de White.

Després de la mitja part, Un altre període igualadíssim (18-18). Moltes errades en els primers minuts, amb el marcador clavat a 36-42. El Sevilla s’escapava mitjançant un gran Porzingis. Va ser llavors, al final del tercer període, quan Grimau i Isaac Fotu posaven dempeus el Congost situant l’equip a dos punts. Quedava tot per resoldre en el darrer quart, amb 53-55 al marcador.

La recta final tampoc va ser desanivellada, però petits detalls com una pilota que s’escapa de les mans, o un triple per tauler van decidir el matx. Començava el quart amb un triple de Fotu, i un dos més u de Porzingis. Res seria fàcil per ningú. Moltes alternatives fins que el Sevilla va poder obrir un forat de sis punts i va poder mantenir-lo. La recta final va estar plena d’aturades, el Sevilla volia també l’average, però va acabar sent pel Manresa.

Pedro Martínez declarava a la roda de premsa que «he felicitat els jugadors per l’esforç, crec que hem jugat bastant bé i amb bona mentalitat; hi ha hagut moments molt difícils en què ells han agafat diferències importants; estàvem limitats i tot i això hem competit el partit; petits detalls han caigut del seu cantó i desgraciadament no hem pogut guanyar».