Un mal darrer quart i la inspiració de la Penya anul·la La Bruixa d’Or Manresa a Badalona

Els del Bages han perdut per 82-63 desprrés d’un darrer quart molt bo dels de Badalona. 82 FIATC Joventut | Mallet 7, Barrera 2, Vantura 5, Miralles 11 i Suton 16; Vidal 5, Llovet 1, Hannah 20, Abalde 3, Savané 12 i Suárez. 63 La Bruixa d’Or Manresa | White 14, Dewar 10, …

Dimarts 7 de Abril de 2015 a les 09:49

Els del Bages han perdut per 82-63 desprrés d’un darrer quart molt bo dels de Badalona.

82 FIATC Joventut | Mallet 7, Barrera 2, Vantura 5, Miralles 11 i Suton 16; Vidal 5, Llovet 1, Hannah 20, Abalde 3, Savané 12 i Suárez.

63 La Bruixa d’Or Manresa | White 14, Dewar 10, Grimau 4, Sakic 3 i Rizvic 11; Hernández 6, Grigonis 8, Ortega, García i Fotu 7.

Parcials: 15-12, 21-14; 17-22 i 29-15

Àrbitres: Perea, Castillo i Aliaga

La Bruixa d’Or Manresa no ha pogut allargar la seva bona ratxa a Badalona, on un vendaval dels locals entre el final del tercer quart i el darrer període ha deixat enrere els de Manresa. White ha anotat 14 punts (18 de valoració), Rizvic 11 i Dewar 10.

El partit ha començat molt travat, amb una anotació baixíssima. La Bruixa d’Or Manresa només ha pogut anotar 2 punts en els primers 5 minuts, però la Penya tampoc estava gens fins. Mallet anotava la primera cistella del partit gairebé al minut 4. Rizvic, amb una esmaixada, acabava amb la sequera de La Bruixa d’Or Manresa ja al minut 6 (6-2). Un tir lliure i una cistella de Sakic acostaven els de Manresa, i Hernández donava el 12 punts amb els quals sacabaria el primer quart.

En el segon període, ha estat també favorable als badalonins, que han marxat al descans amb un avantatge de 10 punts. El període començava amb un triple de Hannah, tot i que dues cistelles d’Hernández i Grigonis. Es mantenia l’avantatge dels verd-i-negres, però Fotu posava a 4 punts el Manresa amb un triple.

Després del descans, Davin White responia amb un dos més u a un triple inicial de Hannah. Un altra cistella de White i una de Dewar deixaven lavantatge de la Penya en només 3 punts. I White anotava un triple per empatar el partit. Però Suton responia i arribaria llavors un primer bon moment del FIATC Joventut, però La Bruixa dOr arribava al tram final a 5 punts, una distància assequible.

La primera cistella del darrer període era obra de Dewar, però llavors arribaria una ratxa letal de la Penya, que començava amb un triple de Vidal. Savané eixamplava la distància, i en un moment, Hannah posava el Joventut a 21 punts. Quedaven poc més de 2 minuts, i el Manresa ja no tindria res a fer.

Pedro Martínez, declarava a la roda de premsa que “hem perdut el partit de la lluita i l’esforç; el Joventut ha estat superior a nosaltres; ens han destrossat en la lluita del rebot, hem fet bones defenses però ells tenien segones opcions; al tercer quart hem igualat l’esforç i l’entrega, però hem arribat fins on hem arribat”.