menu
Thomas i Sánchez visiten el concessionari Audi de Sarsa Bages amb el president Jaume Arnau
Thomas i Sánchez visiten el concessionari Audi de Sarsa Bages amb el president Jaume Arnau
Thomas i Sánchez visiten el concessionari Audi de Sarsa Bages amb el president Jaume Arnau

Thomas i Sánchez visiten el concessionari Audi de Sarsa Bages amb el president Jaume Arnau

Els jugadors de l’ICL Manresa han estat entrevistats al concessionari manresà, juntament amb el president, Jaume Arnau, que feia el seu primer acte públic com a màxim responsable del club. Sarsa Bages ha rebut aquest dimarts al matí els jugadors Ricky Sánchez i Jermaine Thomas, que han explicat com estan anant les primeres setmanes de …

Dimarts 15 de Setembre de 2015 a les 16:35

Els jugadors de l’ICL Manresa han estat entrevistats al concessionari manresà, juntament amb el president, Jaume Arnau, que feia el seu primer acte públic com a màxim responsable del club.

Sarsa Bages ha rebut aquest dimarts al matí els jugadors Ricky Sánchez i Jermaine Thomas, que han explicat com estan anant les primeres setmanes de pretemporada amb l’equip del Bages. Els va rebre Santi Colomer, director de màrqueting de Sarsa. A l’acte també va comparèixer, per primer cop després de la seva presentació, el president del Bàsquet Manresa, Jaume Arnau.

Santi Colomer, director de màrqueting de Sarsa, ha donat la benvinguda al concessionari als jugadors i al nou president del Bàsquet Manresa. I Jaume Arnau, ha donat les gràcies a Sarsa per la col·laboració, que«facilita l’adaptació dels jugadors i fa que puguin estar concentrats en el bàsquet».

Els jugadors han explicat com està anant aquesta pretemporada. Jermaine Thomas ha declarat que «fins al moment la pretemporada està sent genial: jugadors, staff tècnic i tothom està ajudant a la transició i a fer pinya». Pel que fa a la ciutat, Thomas afirma que«encara no he tingut temps d’investigar massa, però tot el que he vist és força maco, curiós».

Ricky Sánchez explicava que «el xoc cultural venint d’Amèrica és més gran, però l’ajuda dels entrenadors ajuda a fer aquesta transició; he trobat fins i tot un lloc on fan cafè porto-riqueny; el procés d’aglutinar-nos com a equip està sent divertit». També comentava que «després del primer partit em semblava que no sabia jugar a bàsquet, i dia rere dia he anat millorant; estic seguríssim puc donar molt més del que he fet fins ara». A més, els dos jugadors han mostrat estar satisfets amb els cotxes que Sarsa els ha cedit, i Ricky Sánchez ha confessat que condueix «tranquilet».

El President ha agraït públicament la col·laboració de Sarsa Bages, un dels patrocinadors importants del Bàsquet Manresa, i ha emplaçat les empreses a contribuir en la causa, així com també ha demanat a l’afició que s’aboni a viure moments d’emoció al Nou Congost.