top

Quarta sorpresa consecutiva a Gran Canaria?

Divendres 20 de Març de 2015 a les 14:00

L’equip del Bages intentarà guanyar per quarta vegada consecutiva a la pista del mateix equip, però en un escenari diferent. Els manresans han recuperat aquesta setmana Grigonis i Roger Grimau. La Bruixa d’Or Manresa juga aquest diumenge a les 13:00 hora catalana per primera vegada al Gran Canaria Arena. Pedro Martínez torna a l’illa on …

L’equip del Bages intentarà guanyar per quarta vegada consecutiva a la pista del mateix equip, però en un escenari diferent. Els manresans han recuperat aquesta setmana Grigonis i Roger Grimau.

La Bruixa d’Or Manresa juga aquest diumenge a les 13:00 hora catalana per primera vegada al Gran Canaria Arena. Pedro Martínez torna a l’illa on ha estat entrenant durant els darrers 5 anys. Els canaris són ara mateix novens, en una situació còmode, a un pas dels play-off.

Després de la derrota a casa amb el Gipuzkoa Basket, La Bruixa d’Or Manresa vol recuperar-se a Gran Canària. Els homes de Pedro Martínez han pogut entrenar al final de la setmana ja amb Marius Grigonis i Roger Grimau, que s’havien perdut entrenaments per les seves respectives lesions. Serà un partit especial per a Pedro Martínez, que torna a la pista de l’equip que ha dirigit les darreres cinc temporades.

Per part dels canaris, segueixen molts dels jugadors que dirigia Martínez la temporada passada. Destaca Albert Oliver, egarenc exjugador del Bàsquet Manresa, en un molt bon moment. L’Herbalife Gran Canaria està situat en una zona còmoda de la classificació, a una victòria dels play-off. Serà la primera vegada que el Manresa jugui al nou pavelló dels canaris.

Pedro Martínez, deia en la prèvia del partit que «ha estat una setmana força normal, tot i que Grigonis no va entrenar fins ahir, i sembla que està superant l’esquinç del turmell; Grimau ha acabat la setmana força bé; tenir a tothom sense problemes físics ens fa ser més optimistes; serà un partit molt difícil, a casa estan sent regulars».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials