top

Prevint i Bàsquet Manresa rubriquen una temporada més la seva col·laboració

Dimarts 7 de Abril de 2015 a les 16:12

Aquesta setmana, Prevint societat de prevenció de Mútua Intercomarcal i Bàsquet Manresa han signat la renovació del seu conveni de col·laboració per aquesta temporada. Miquel Soler, Director General de Prevint, societat de prevenció de Mútua Intercomarcal, va rebre la visita de Josep Vives, President del Bàsquet Manresa, per tal de fer efectiva la renovació del …

Aquesta setmana, Prevint societat de prevenció de Mútua Intercomarcal i Bàsquet Manresa han signat la renovació del seu conveni de col·laboració per aquesta temporada.

Miquel Soler, Director General de Prevint, societat de prevenció de Mútua Intercomarcal, va rebre la visita de Josep Vives, President del Bàsquet Manresa, per tal de fer efectiva la renovació del conveni de col·laboració entre les dues entitats.

Per tant, una temporada més, la societat de prevenció Prevint i Bàsquet Manresa estrenyen els seus vincles de col·laboració una temporada més. Prevint és un col·laborador ja emblemàtic del Bàsquet Manresa, que des de fa anys coopera amb el club.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials